Egy forrás megsúgta: Harry herceg és Károly ismét szóba áll egymással, ám a béke elsősorban nem a királyon múlik





Egy informátor szerint a sussexi herceg státuszát a királyi családon belül nem III. Károly fogja elsősorban meghatározni.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2023.11.21.
Módosítva: 2023.11.21.
Harry III.Károly király királyi család Meghan Markle Vilmos herceg

Harry herceg kapcsolata a királyi családdal enyhén szólva viharossá vált onnantól kezdve, hogy 2020-ban feleségével, Meghan Markle-lel maguk mögött hagyták Nagy-Britanniát, és Amerikában telepedtek le. A helyzetet még inkább elmérgesítette az, ahogy 2021-ben egy híres-hírhedt interjút adtak Oprah Winfreynek,  majd ebben az évben Harry herceg önéletrajzi kötetet adott ki Tartalék címen, amiben múltbéli sérelmekről rántotta le a leplet. Időről időre felröppentek olyan híresztelések is, amelyek egy esetleges békülést és hazatérést emlegettek, mialatt nemrég egy forrás arról számolt be, a sussexi herceg státusza a királyi családon belül tulajdonképpen egy bizonyos személyen múlik.

Harry herceg és Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle – Fotó: © Twitter / Twitter

Azokat a híreszteléseket követően, miszerint Harry herceg és apja, III. Károly ismét telefonon veszik fel egymással a kapcsolatot, miután a herceg és felesége korábban felköszöntötte a királyt a születésnapja alkalmából, előállt egy informátor, aki szerint a sussexi herceg jövőbeli státuszáról a testvére, Vilmos herceg fog dönteni, aki egy nap átveszi az apja helyét. Hozzátette azt is, hogy a két fivér kapcsolata mostanra már annyira elmérgesedett, hogy nem sok esélyt lát a békülésre, és arra sem, hogy Vilmos visszafogadja az öccsét.

Az informátor úgy látja, amennyiben a sussexi herceg szeretné helyrehozni mindazt a kárt, amit okozott, és ami a szakadáshoz vezetett, akkor radikális lépéseket kell tennie.

Harrynek nyilvános bocsánatkérő nyilatkozatot kell tennie a királynak, a bátyjának, az összes brit és nemzetközösségi polgárnak, elismerve, hogy hibát követett el. Amíg ezt nem teszi meg, ezek a hívások semmi sem érnek

– tette hozzá a forrás a Mirror beszámolója szerint.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás