Kiakad a cukiságmérő: ukulelével altatják kislányukat Békefi Vikiék





Békefi Viki és Ya Ou imádja a kislányukat, nemrég egy cuki képet mutattak, ahol ők énekelnek neki.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.10.13.
Feng Ya Ou Békefi Viki boldogság

Békefi Viki és Feng Ya Ou boldogsága nem is lehetne nagyobb, mióta megszületett kislányuk Mei Liza. Éppen ezért a fiatal szülők igyekeznek kihasználni minden alkalmat, hogy részesei legyenek a pici első jelentős pillanatainak, olyanoknak, mint az első nyaralás, vagy éppen az első látogatás a színházban. A négy hónapos pici körüli teendőkben mind a ketten aktívan kiveszik a részüket, legyen szó etetésről, vagy altatásról. 

Első látogatás a színházban! Fotó: Saját

A napokban az énekesnő egy megható jelenetet posztolt arról, ahogy éppen a pici Mei Lizát altatják. Mivel mindketten énekesek, nem volt kérdés, hogy saját dalaikat énekelik neki. Így Ya Ou rögtön hangszert ragadott és feleségével együtt altatót énekeltek a kislányuknak. Egy igen megható pillanatot sikerült rögzíteniük, hiszen a büszke apuka végig mosolyog a produkció alatt. 

Feng Ya Ou altatás
Fotó: Békefi Viki/Instagram

Megvolt az első nyaralásuk

Az idő gyorsan telik, így nyár végén Viki és Ya Ou elérkezettnek látta az időt arra, hogy rövid nyaralásra menjenek a Balatonra, amiről videót is készítettek. A kis Mei Liza így korán megismerkedett a magyar tengerrel, igaz, egyelőre csak édesanyja biztonságot adó karjaiból.

Nemrég értünk haza, Balatonon voltunk. Ez volt az első kis közös családi nyaralásunk. Barátokkal voltunk és borzasztóan jól sikerült ez a kis pihenés. A barátaink is átvették a tempónkat és rengeteg időt töltöttek Lizával is. Olyan volt, mint egy nagy családi utazás, csak barátokkal

– mondta beszámolójában a büszke édesapa.

Természetesen az idilli családi videóra csak úgy záporoztak az elismerő kommentek. A rajongók nem győzték dicsérni, mennyire sugárzik róluk a felhőtlen boldogság.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás