Gáspáréknál a kutyák báránybordát esznek és étterembe járnak. Gáspár Evelin elmesélte, hogyan foglalkoznak az új házi kedvencükkel.
Gáspár Evelin egy hete tette közzé az Instagramon, hogy családjához egy új törpe uszkár kiskutyus érkezett. A végtelenül aranyos kis csöppség azonnal bele tudott kóstolni a jóba, hiszen nemrég családostul elmentek vacsorázni egy étterembe, ami szeretettel fogadja nemcsak az embereket, de kedvenceiket is.
Evelin bevallása szerint ez egy beavatási ceremónia volt Lunának, hiszen a kiskutya még soha nem volt velük étteremben. Bár még főételt nem kaphatott, mert túl fiatal, de így is találtak neki egy-két finom falatot.
„A másik kutyusunknak, Louisnak a kedvenc étterme ahol voltunk, ott tartottuk a második szülinapját. A kis Lunácska most esett át a beavatáson, neki ez volt az első alkalom, hogy eljött velünk vacsorázni. Imádjuk azt az éttermet, egy igazi állatbarát hely, igazából az állatok előbb kapnak vizet, mint bármit is a vendégek rendeléskor. Louis grillezett báránybordát evett, persze csakis fűszer nélkül, de Luna még nem ehet ilyeneket, szóval ő csak gyümölcsöt tudott enni és élvezni a család társaságát” – kezdte Evelin a Metropolnak, aki családjával együtt nagyon szeretik az állatbarát helyeket.
Gáspáréknál a kutyák teljes értékű családtagok és nincs az, hogy ők kimaradnának a programokból, vagy csak úgy alapvetően a hétköznapokból.
„Szinte mindenhova visszük őket magunkkal. Most például apummal wellness- hétvégére mennek. Vicces, mert apum szinte az unokáiként tekint rájuk. Én is szoktam magammal vinni munkába Lunácskát a TV2-be. Van saját fekvőhelye és tálja is, de nem csak én vagyok az egyetlen, mert elég sokan viszik magukkal a házi kedvenceiket oda munkába” – jegyezte meg Evelin, akinek nagyon fontos, hogy kedvencének ugyanolyan életminőséget biztosítson, mint amilyen az övé.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre