Gáspár Evelin kutyáinak jobb dolga van, mint egyes embereknek





Gáspáréknál a kutyák báránybordát esznek és étterembe járnak. Gáspár Evelin elmesélte, hogyan foglalkoznak az új házi kedvencükkel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.25.
Módosítva: 2023.10.25.
Gáspár Evelin kutya étterem

Gáspár Evelin egy hete tette közzé az Instagramon, hogy családjához egy új törpe uszkár kiskutyus érkezett. A végtelenül aranyos kis csöppség azonnal bele tudott kóstolni a jóba, hiszen nemrég családostul elmentek vacsorázni egy étterembe, ami szeretettel fogadja nemcsak az embereket, de kedvenceiket is.

Gáspár Evelin
Gáspár Evelin magával szokta vinni házi kedvencét a munkahelyére Fotó: Instagram

A beavatás

Evelin bevallása szerint ez egy beavatási ceremónia volt Lunának, hiszen a kiskutya még soha nem volt velük étteremben. Bár még főételt nem kaphatott, mert túl fiatal, de így is találtak neki egy-két finom falatot.

A másik kutyusunknak, Louisnak a kedvenc étterme ahol voltunk, ott tartottuk a második szülinapját. A kis Lunácska most esett át a beavatáson, neki ez volt az első alkalom, hogy eljött velünk vacsorázni. Imádjuk azt az éttermet, egy igazi állatbarát hely, igazából az állatok előbb kapnak vizet, mint bármit is a vendégek rendeléskor. Louis grillezett báránybordát evett, persze csakis fűszer nélkül, de Luna még nem ehet ilyeneket, szóval ő csak gyümölcsöt tudott enni és élvezni a család társaságát” – kezdte Evelin a Metropolnak, aki családjával együtt nagyon szeretik az állatbarát helyeket.

Teljes értékű családtagok

Gáspáréknál a kutyák teljes értékű családtagok és nincs az, hogy ők kimaradnának a programokból, vagy csak úgy alapvetően a hétköznapokból.

Szinte mindenhova visszük őket magunkkal. Most például apummal wellness- hétvégére mennek. Vicces, mert apum szinte az unokáiként tekint rájuk. Én is szoktam magammal vinni munkába Lunácskát a TV2-be. Van saját fekvőhelye és tálja is, de nem csak én vagyok az egyetlen, mert elég sokan viszik magukkal a házi kedvenceiket oda munkába” – jegyezte meg Evelin, akinek nagyon fontos, hogy kedvencének ugyanolyan életminőséget biztosítson, mint amilyen az övé.

Gáspár Evelin Lunácska
A kicsi Luna és az első gyümölcstálja Fotó: Gáspár Evelin




 





Ezeket olvastad már?
Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás