Újra szerelmi bánat gyötri Tóth Gabit? Ismét összetörhetett a szíve





Úgy tűnik, Krausz Gábor után ismét fájdalmakkal kell szembesülnie.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.23.
Tóth Gabi Krausz Gábor szerelem népdal

Ahogyan azt a Metropol is megírta, Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak. A hír minden magyart letaglózott, hiszen eddig ők voltak az ország első számú szerelmespárja, és úgy tűnt, a kapcsolatukban minden rendben. A sztárszakács olyannyira biztos volt a szerelmében, hogy még Gabi arcképét is magára tetováltatta, amit valószínűleg sosem fog tudni eltűntetni teljesen. 

Tóth Gabit ismét szerelmi bántat gyötri / Fotó: Markovics Gábor

A pletyka szerint Tóth Gabi azért szakított Krausz Gáborral, mert szerelmes lett a Fricska táncegyüttes egyik tagjába, s ezért már nem látta jónak a házasságot. Ezt egyellőre senki nem erősítette meg. Most azonban úgy tűnik, ismét szerelmi bánat gyötri az énekesnőt. 

Legújabb fotója alá ugyanis egy népdalból származó idézetet tett: "de azt mind elfújja a szél". Az idézet a Széki Magyar, a 'Misié' című dalból származik, amelynek sorai árulkodók és igen szomorúan csengenek, s ha éppen ez tudja tükrözni Gabi érzelmeit, akkor nagyon nagy lehet a baj:

Ne szeressél kettőt-hármat, / mer' az egy is elég bánat. / Olyan bánat a szívemen / kétrét hajlott az egeken. / Ha még egyet hajlott volna, / s szívem kettéhasadt volna. / Jaj, Istenem hogy éljek meg, / hogy a világ ne szóljon meg. / Jaj, Istenem hogy éljek meg, / hogy a világ ne szóljon meg.

- szól a népdal. 

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás