„Most éreztem magamat annyira erősnek, hogy belevágjak” – Hunyadi Donatella kilépett édesanyja árnyékából





A fiatal tehetség mindent belead a versenybe.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.19.
Hunyadi Donatella Kiszel Tünde videó Dancing with the stars

Mint ahogy arról már a Metropol beszámolt, negyedik évaddal tér vissza a TV2 képernyőjére a Dancing with the Stars című világsikerű show-műsor. A hazai kedvencekkel teletűzdelt táncműsort október 14-től láthatjuk majd Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével.

Hunyadi Donatella
Donatella szeretne kilépni édesanyja árnyékából – Fotó: TV2

Az illusztris névsorban Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is helyet kapott, a gyönyörű fiatal lánynak feltett szándéka, hogy kilépjen rajongott édesanyja árnyékából. Donatella nemrég diplomázott a Zeneművészetin, táncpartnere pedig Bődi Dénes lesz, akivel a Mokka vendégei voltak.

A modellként is sikeres Hunyadi mások mellett elmesélte, hogy eddig miért nem vállalt el egyetlen show-műsort sem, holott korábban is kapott már megkereséseket.

Nem éreztem még magamat annyira erősnek ehhez a közeghez, meg szerettem volna építeni magamat. Most, hogy már van egy diplomám, úgy gondoltam, belefér. A támadásoktól is tartottam, és tényleg, ez rengeteg munkával jár. Most éreztem magamat annyira erősnek, hogy egy ilyen műsorba belevágjak

– mondta Donatella, aki klasszikus énekművész szakon végzett, idén pedig elkezdte a mesterképzést oratórium- és dalénekes szakon. Táncpartnere, Bődi Dénes pedig elmondta, hogy a lány nagyon alázatos, és sosem késik a próbákról.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás