„Hatalmas mérföldkő ez nekem” – Megszólalt Hunyadi Donatella a Dancing with the Starsban való szerepléséről





A gyönyörű modell-énekesnő komolyan veszi az új kihívást.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.05.
Hunyadi Donatella Kiszel Tünde Dancing with the stars

Mint azt a Metropol megírta, október 14-től immár a negyedik évaddal tér vissza a Tv2 képernyőjére Dancing with the Stars, méghozzá Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével.

Hunyadi Donatella
Donatella számára hatalmas mérföldkő lesz a műsor / Fotó: tv2

A csatornának ezúttal is sikerült egy igazi sztárparádét összetrombitálni, méghozzá igen nagy nevekkel, hiszen Radics Gigi, T.Danny, Sydney van den Bosch, Simon Kornél, Hunyadi Donatella, Marics Peti, Király Linda mellett Szabó András Csuti, Eszenyi Enikő, és Krausz Gábor is úgy döntött, hogy felhúzza a tánccipőt.

Jól látható az impozáns gárda névsorából, hogy szó szerint, szinte mindenki könnyedén eldönteni, hogy kinek drukkol majd, Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella pedig már meg is szólalt a műsorral kapcsolatban. A gyönyörű modell, – aki nem mellesleg nemrég diplomázott, mint énekesnő a Zeneakadémián – az Instagram-oldalán osztotta meg a gondolatait a megmérettetésről.

Végre elárulhatom, hogy idén én is azon 10 sztár között lehetek, akik megmutatják tánctudásukat a Dancing With The Stars 4. Évadában! Külön boldogság, hogy a fantasztikus Bődi Dénes oldalán tehetem ezt meg! Hatalmas mérföldkő ez nekem, mivel eddig nem nagyon láthattak engem szerepelni a nézők, de nem is volt kérdés számomra, hogy a @dancingtv2 -t a legnagyobb örömmel elvállalom és ezáltal ebben a műsorban is fogok „bemutatkozni”. Boldog és izgatott vagyok, igyekszem maximálisan teljesíteni! Szurkoljatok!

– írta a fiatal szépség, aki még egy fotót is megosztott. Donatellának máris rengetegen gratuláltak, amiért bekerült a műsorba.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás