Élet a rehab után: új szenvedély talált Molnár Gusztávra





Molnár Gusztáv hihetetlen akaraterőről és kitartásról tett tanúbizonyságot.



Megosztás
Szerző: Trinity
Létrehozva: 2023.09.04.
Módosítva: 2023.09.04.
Molnár Gusztáv sport életmód színész

Rengeteget változott Molnár Gusztáv, aki nem kevesebb mint 265 napot töltött egy komlói rehabilitációs intézetben, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon súlyos alkoholfüggőségétől, és a kezébe vegye a sorsát.

Molnár Gusztáv immár az egészséges életmódra esküszik – Fotó: Facebook

A színész augusztus elején hagyta el az intézményt, és azonnal hírt adott magáról a közösségi oldalán.

– Kedves Barátaim! Megelőzve a találgatásokat és a haszontalan híreszteléseket, talán az a legegyszerűbb, ha 265 nap után én magam adok hírt magamról. Jól vagyok. Nem is lehetnék jobban, hiszen élek. Közel 9 hónapot töltöttem önmagammal. Hálás vagyok, hogy segítséget kaphattam, hogy ez idő alatt nem kellett a kinti dolgokkal foglalkoznom, hogy megérthettem a valóságom talán nem is az, mint aminek eddig hittem – kezdte hosszú üzenetét a színész.

– A saját világom Komló előtt pokollá változott, és nem igazán láttam már belőle kiutat. Vesztettem. Ezzel a fájdalommal, veszteséggel kellett szembenéznem, és persze önmagamnak azzal a részével, amiről ezidáig nem akartam tudomást venni – írta és hozzátette:

Senki sem maradhat ugyanaz, aki volt, ha egyszer megismeri önmagát.

A sport a mindene

Guszti, aki rengeteget fogyott a bent töltött 265 nap alatt, azonnal megváltoztatta a profilképét. Egy olyan szelfit választott, ami épp bringázás közben készült róla, úgy tűnik tehát, hogy a sport és az edzés egy ideje központi szerepet játszik az életében.

Az edzés egyébként már a Komlón töltött hónapok alatt is fontos volt a színész számára, az intézmény Facebook-oldalán ugyanis egy olyan fotó jelent meg róla, ahol épp egy teremfocimeccsen vesz részt – írja a Bors.

A színész barátai és rajongói nagyon biztatónak tartják a változást, amin Guszti keresztülment, rengeteg pozitív kommentet és megerősítést kap és az is könnyen elképzelhető, hogy hamarosan újra visszatérhet a színpadra és a sorozatokba.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás