Mindenki a királyi családon mosolyog: Lajos herceg az első iskolai napján is hozta a formáját – Videó





A mai napig zseniális, ahogy a kis Lajos herceg leszerelte az édesapját az első iskolai napján.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.05.
Módosítva: 2023.09.05.
brit királyi család Lajos herceg videó Vilmos herceg iskola

Lajos herceg első iskolai napján György herceg és Sarolta hercegnő, valamint a szülei, Vilmos herceg és Katalin hercegné is csatlakoztak hozzá, azonban nagyon úgy fest, hogy a kis hercegnek nem volt szüksége az apja bátorítására.

SAROLTA hercegnõ; LAJOS herceg; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; III. KÁROLY
Elég emlékezetesre sikerült Lajos herceg első napja az iskolában / Fotó: Alastair Grant

Hazánkhoz hasonlóan az Egyesült Királyságban is véget ért a nyári szünet és megkezdődött az új tanév a gyerekek számára. Ez alól pedig a hercegi csemeték sem kivételek, így Györgyöt, Saroltát és a kis Lajost is tárt karokkal várják vissza a Lambrook iskolába az őszi tanévkezdésre. A trió tavaly kezdte meg tanulmányait a berkshire-i iskolában, miután szüleikkel, a walesi herceggel és hercegnővel Windsorba költöztek.

Az iskolába járás különösen nagy pillanat volt Lajos herceg számára, aki akkoriban még csak négyéves volt, és ez jelentette számára az óvodából való kilépést. Elegánsan nézett ki az egyenruhájában, amikor két testvére, valamint édesanyja és édesapja mellett sétált az épületbe.

Mint minden szülő, úgy a walesi hercegi pár is aggódott amiatt, hogy legkisebb gyermekük hogyan fogja érezni magát az újrakezdéssel kapcsolatban. De úgy tűnt, egyáltalán nem volt szüksége bátorításra, és főleg nem az apukájától. Felvették ugyanis, amint az első napon az iskolába sétál a család, a grimaszkirály Lajos herceg pedig visszautasítja apja kezét, miközben büszkén besétál.

Lajos anyukája, Katalin hercegné kezét szorongatja, miközben Vilmos mellette sétál a balján. Amikor azonban a büszke trónörökös apuka felajánlja legkisebb fiának a kezét, Lajos tudomást sem vesz a gesztusról, csak egyenesen előre néz. Néhány másodperc múlva a walesi herceg elismeri a vereséget, és védelmezően megsimogatja a fiatal fejét, mielőtt találkoznának az új igazgatóval – emlékeztet a Mirror

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás