Kudarcot vallott Meghan Markle terve, Katalin hercegné nem felejt





Úgy tűnik, hogy aki egyszer átlépi a határt Katalin hercegnénél, annál többé nincs visszaút. Nem változtatja meg a véleményét, hiába minden próbálkozás.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.15.
Meghan Katalin királyi család harag

„Nem gondolja meg magát” – nyilatkozta egy bennfentes Katalin hercegnével kapcsolatban, aki nem tudja elfelejteni, hogy mennyi nehézséget okozott és okoz családjának a Meghan és Harry által kirobbantott botrány. „Katalin kemény vonalat húzott – nem változtatja meg a véleményét róluk” – jelentette ki a forrás, hozzátéve, az is ront a helyzeten, hogy a házaspár sosem kért bocsánatot a királyi család tagjaitól.

Meghan Markle
A királyi család tagjainak meggyűlt a baja Meghannel. (Fotó: Spotify)

Vilmos hercegnek ez persze még nehezebb, hisz Harry a testvére. Harry herceg és felesége 2020-ban költözött az Egyesült Államokba, ahol jelenleg gyermekeikkel élnek. A botrányos Oprah-interjú után Harry azzal rontott a családjával való viszonyán, hogy könyvben és interjúk sorozatában bírálta szeretteit. A bennfentesek szerint Katalin hercegné nem enyhült meg az idő múlásával, Vilmos azonban még reméli, hogy egy napon rendeződik a kapcsolata testvérével. Katalin főként Meghant okolja a történtekért, de amikor Vilmos hangot adott annak, hogy békülne Harryvel, akkor a pár között komoly feszültség támadt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás