Meghan Markle hivatalosan is bejelentette: vége, nincs tovább





Hivatalosan is pont került az ügy végére. Egy korszak ezzel lezárult.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.23.
szakítás vége Meghan Markle

Mint arról korábban már beszámoltunk nagy csapás érte Harry herceget és Meghan Markle-t, miután a Spotify felmondta a közös szerződésüket. Azonban a hercegné vesszőfutása itt még nem ért véget.

Meghan Markle
Meghan Markle nem tudta megszerezni az Archetypes név kizárólagos használati jogát Fotó: Spotify

Meghan Markle ugyanis most hivatalosan is bejelentette, hogy felhagy az "Archetypes" podcast név kizárólagos szerzői jogának megszerzésével, miután a férjének a cége elállt a pályázattól. Úgy tudni, hogy az Archewell Audio állítólag lemondott az Archetypes névjogának megszerzésére irányuló pályázatáról, amelyet a pár korábban az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalától kért idén.

A kérelmet először még tavaly márciusban nyújtották be a szabadalmi hivatalhoz, de 10 hónappal később elutasították, miután az USPTO azt állította, hogy az Archetypes név összetéveszthető egy másik már meglévő márkával. Eredeti keresetükben a pár kizárólagos használati jogot kért az Archetypes névhez "letölthető hangfelvételek és podcastok" számára, amelyek "a nők kulturális bánásmódjával és a nőkkel szembeni sztereotípiákkal" kapcsolatosak.

Az elutasítást követően a hercegi pár ügyvédei további három hónapot kértek az újabb beadvány elkészítésére. Azonban a hosszan elhúzódó ügy végére most pont került, ugyanis a sussexi képviselők jelezték, hogy elálnak a kérelemtől, vagyis nem kívánják megszerezni a Archetypes név kizárólagos szerzői jogát.

Meghan Markle podcast csatornája, aminek ő volt a házigazdája 12 epizódot élt meg. A műsorban a hercegné interjúkat készített művészekkel, sportolókkal és szakértőkkel a nőkkel szembeni sztereotípiákkal kapcsolatban - emlékeztet cikkében a Mirror.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás