Marics Peti megmutatta, hogy udvarol párjának – Videó





Marics Peti és táncpartnere a próbák után bevadulnak és vicces videókat posztolnak a TikTokra.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.09.22.
Marics Peti Stana Alexandra szexi tánc

Amikor kiderült, hogy a Dancing with the Stars negyedik évadában együtt táncol Marics Peti és Stana Alexandra, mindketten boldogok voltak. Nagyon hasonló a mentalitásuk: szeretik a viccet, szívesen megtréfálják a másikat, de ha munkáról van szó, mindketten nagyon alázatosak.

Marics Peti
Marics Peti és Stana Szandi vicces videókat gyártanak – Fotó: TV2


 

Szexi táncot lejtett Marics Peti és gyönyörű párja

Első perctől hatalmas összhangban próbál a ValMar énekese és Stana Alexandra. A táncosnő már a bemutatkozáskor kijelentette, hogy imádja a viccet, de mindennek meg van az ideje. Ha vége a próbákra kiszabott tanulnivalóknak, akkor mehet a móka és kacagás. Marics Petiről köztudott, hogy nagyon laza, de már többször bebizonyította, ha munkáról van szó, ő sem viccel. Legyen az saját koncert vagy televíziós műsor, profizmusára mindig lehet számítani. Bizonyította tehetségét és rátermettségét már a Sztárban Sztárban is: először extra produkcióként, aztán versenyzőként, 2023-ban pedig zsűritagként szerepelt a műsorban. 

Most pedig kilép a komfortzónájából, és a táncparketten bizonyít, teljesen rábízva magát partnerére, Stana Alexandrára. De persze a lazaságot nem hagyja a próbatermen kívül Peti, hol üzengetnek az Instagramon például barátjával, T. Dannyvel, aki itt az ellenfele lett, hol pedig vicces videókat gyártanak táncpartnerével a TikTokra. 

Legutóbb konkrétan arról szólt a videójuk, hogy nem kell csajozni, amire máris rengeteg gratuláló komment érkezett. 

De jól is nézel ki amúgy, csak szólok

– mondta az énekes a táncosnőnek, majd hozzátette: tesó...


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás