Elképesztő ajándékot kapott Marics Peti, még most sem hiszi el – Fotó





Gyerekként focista akart lenni Marics Peti és egy olyan karrier volt az álma, mint Dzsudzsák Balázsé. Példaképének tartja hazánk egyik legnépszerűbb labdarúgóját, aki most nem mindennapi ajándékkal lepte meg, igaz ehhez az énekesnek előbb meg kellett vernie őt…



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.09.16.
Marics Peti Dzsudzsák Balázs ajándék

Mint ahogy a legtöbb kisfiú, gyermekkorában Marics Peti is híres labdarúgó akart lenni, aki a válogatottban győzelmekkel öregbíti hazánk jó hírét. De nem így lett, bár a foci mindig is része volt az életének, barátjával, Valkusz Milánnal megalapították négy éve a ValMar duót és énekesként ért el akkora sikert és ismertséget, mint példaképe Dzsudzsák Balázs. A Sztárban Sztár ítésze most bevallotta: mindig is a debreceni futballista karrierjére vágyott.

Marics Peti elképesztő ajándékot kapott (Fotó: Mate Krisztian)

Marics Peti elverte Dzsudzsák Balázst, aki ezért megajándékozta

A ValMar tehetséges énekesénél keresettebb hazai sztárt napjainkban alig lehet találni, több százezres rajongótábora van, sokak példaképe lett. De most kiderült: neki is van példaképe, aki nem más, mint a debreceni labdarúgó, aki a magyar válogatott húzóembere, csapatkapitánya volt az elmúlt években. Marics Peti imádja a focit, még a koncerteken is sokszor kedvenc olasz csapata, az AS Roma mezében énekel és sérülése előtt minden hétvégén az Újpest Öregfiúk csapatában focizott.

A tinilányok kedvence most elképesztő ajándékot kapott példaképétől, Dzsudzsák Balázstól, egy olyan ereklyét, ami egyszer még milliókat fog érni.

Gyerekként a legnagyobb álmom az volt, amit ez az úriember tett és tesz az országért a focin keresztül és nagyon hálás vagyok, hogy a zene idáig repített. Azért el kellett, hogy kapjam pingpongban, hogy odaadja ezt a mezt, de nem rossz apropó. 109. válogatott meccsen viselt Magyar remekmű.

– írta meghatódottan Instagram posztjában Marics Peti.

Jótékonysági focimeccsen játszott

A Bors írt arról korábban, hogy Curtis, Marics Petivel az Újpest öregfiúk csapatában játszik együtt. Pár hónapja együtt léptek pályára, hogy világbajnok vízilabdázónk, Drávucz Rita ritka genetikai rendellenességgel született kislányának segítsenek





 





Ezeket olvastad már?
Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás