Bereczki Zoli önkritikát gyakorolt: „Elviselhetetlen volt velem együtt dolgozni!”





Bereczki Zoli elismerte, nehéz eset volt, a sztárság a fejébe szállt. Úgy érzi, mára levetkőzte ezt az attitűdöt.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.09.20.
Bereczki Zoltán Bata Éva színész

Bereczki Zoli némi pironkodással vallotta be: nem lehetett vele könnyű dolguk a kollégáinak. Az egykori Operett-sztár a VIASAT3, Adom a napom című műsorában vendégeskedett, kendőzetlen őszinteséggel vallott a múltjáról.

Bereczki Zoli elismerte, fejébe szállt a sztárság Fotó: Keresztesi Balázs

Elviselhetetlen volt velem együtt dolgozni”

Geszti Péter kérdésére a sztársággal járó önteltségről vallott.
Nem tudom, te végigmentél-e ezen az iszonyú elszállós folyamaton” – vallott Zoli a műsorvezetőnek. „Én tudom, hogy én végigmentem.”

Velem elviselhetetlen lehetett együtt dolgozni, vagy fogalmazzunk így: elviselhetetlen volt valószínűleg együtt dolgozni.

Nevével egybeforrt híres szerepét hozta fel példának:

Rómeó és Júlia. Volt rajtam három öv, különböző helyeken becsatolva. Ha véletlenül az rosszul volt becsúsztatva, akkor elölről kellett kezdeni az egészet. De rosszul emlékszem már ezekre…” – próbálta nevetve elterelni a témát. „Az öltöztetőmnek ezúton is üzenem, hogy ne haragudj!

Úgy véli, mára levetkőzte ezt az attitűdöt.

Eljöttem az Operettből, és gyakorlatilag a prózai színházzal tökéletesen újra kellett kezdeni valamit, visszaülni az iskolapadba. Legalábbis azzal az attitűddel mentem be a Centrál Színházba, hogy tanuló vagyok” − fogalmazott Zoli, aki gégegyulladása miatt egy időre kényszerpihenőre volt ítélve.

„Vicát én tanítottam meg pelenkázni”

A kétgyermekes apuka a második csemetéjéről is mesélt a műsorban:
Vicát én tanítottam meg pelenkázni konkrétan” – utalt feleségére, Bata Évára, akivel közös kislányuk, Flóra 2021-ben született. Zolinak az előző kapcsolatából már van egy kamasz lánya, Zorka. „Nekem egy csomó dolog már megvolt. Az anyai ösztön elképesztően elsöprő Vicában, de van sok technikai dolog, amit én tudtam, ő meg nem.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás