Ryan Reynolds érzelmes sorokkal köszöntötte feleségét, a rajongói kiakadtak

A színész és születésnapos felesége mindig viccelődnek.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.08.27.
Ryan Reynolds Blake Lively érzelmes nap születésnap

36 éves lett Blake Lively, Ryan Reynolds felesége. A sztárpár már 11 éve van együtt, jóban rosszban, és a követőik megszokhatták, hogy ünnepekkor, vagy éppen születésnapok alkalmával úgy köszöntik fel egymást a közösségi médiában, hogy abba nincs köszönet. Néha a legrosszabb fotókat töltik fel egymásról, és cinkelik a másikat, máskor elviccelik a dolgot, és másoknak küldenek jókívánságokat, nem az ünneplő párjuknak. Ehhez hasonló helyzeteket szoktak csinálni. Idén azonban érzelgős sorok, és gyönyörű képek társaságában köszöntötte szerelmét a sztárszínész.

Az egyetlen dolog, ami visszavonhatatlanul az enyém a világon, az a szeretet, megbecsülés és áhítat, amit eziránt a személy iránt érzek. A Hold is miattad ragyog

– írta bejegyzésében Ryan Reynolds, a feleségéről készült kedvenc fényképei társaságában. A rajongók és a hozzászólók mindannyian aziránt érdeklődnek a kommentszekcióban, hogy idén hogyhogy nem vicces fotók, vagy poénos megszólalásokat kapott a felesége ajándékba? Még maga a Facebook-profilja is kommentelt a sztár képe alatt:

Az idei képeket nem te válogattad össze, hanem Blake?

 – írta viccesen a közösségi média adminja.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás