Itt a bejelentés: Csuti továbblépett Edinán, kész újra megnősülni





Nem kis bejelentést tett Csuti.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.11.
Kulcsár Edina kapcsolat szerelem Csuti

Csuti és Kulcsár Edina igazi álompár voltak. Szinte mindennap kitettek egy közös fotót, hogy megmutassák a világnak, hogy mennyire szeretik egymást. Aranyosabbnál aranyosabb felvételek készültek róluk, s mindketten gyakran fogalmazták meg, hogy nem tudnának egymás nélkül élni. Éppen emiatt valósággal sokkolta az országot, amikor bejelentették: valójában nem működik a kapcsolatuk, ezért elválnak útjaik. Most azonban úgy tűnik, ténylegesen mindketten továbbléptek. 

Csuti és Edina utáni szerelme, Gina
Csuti nagyon boldog szerelmével, és kész újra megnősülni / Fotó: Instagram

Az ismeretes, hogy Kulcsár Edina gyorsan túltette magát előző házasságán. Csuti Hajdú Péternek mesélt arról, hogy a karácsonyi ünnepek alatt vette észre a telefonján, hogy üzeneteket vált egy férfival. A szakítással kapcsolatos bejelentésük után nem sokkal pedig a modell el is árulta, hogy megtalálta új élete szerelmét a csodálatos gengszter rapper, G.w.M személyében. Bár örültünk Edina boldogságának, azért mindenkit sokkolt a gyors tempó, itt azonban még nem ért véget a megdöbbentő esetek láncolata. Kapcsolatuk bejelentése után ugyanis röviddel azt is elárulták, hogy közös babát várnak. Bár nem tudják, hogyan jött össze, azért nagy szeretettel várják a gyermeküket.

Csuti azonban nem tette ilyen könnyen túl magát Edinán. Hosszú ideig pszichológushoz kellett járnia, hogy el tudja őt felejteni, és a párkapcsolati élete sem rendeződött hamar. Egy ideig Szorcsik Vikivel járt, az azonban később a Hal a tortánból is kiderült, hogy nem egy összeillő páros. Most azonban megtalálta a boldogságot Bianka személyében, és úgy tűnik, a lány teljesen begyógyította a múlt által okozott sebeket. 

Instagramon fel lehetett tenni kérdéseket Csutinak, amelyekre szívesen válaszolt. Az egyik rajongó megkérdezte, hogy túl van-e már Edinán, mire Csuti azt felelte, hogy igen, ugyanakkor a gyerekek hiányoznak: 

Csutinak már csak a gyerekei hiányoznak, Edina nem / Fotó: Instagram

Ezután egy másik rajongó azt kérdezte, hogy újra megnősülne-e, mire Csuti azt felelte, hogy igen: 

Csuti szívesen házasodna újra / Fotó: Instagram 

Ez tehát azt jelenti, hogy reménykedhetünk abban, hogy Csutit újra látjuk oltár elé sétálni. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás