Súlyos trauma: Csuti még mindig kezelésre jár Kulcsár Edina miatt





Bár a külső szemlélő számára úgy tűnik, hogy az egykori házaspár mindkét tagja túl van már a szakítás okozta sokkon, a volt férj másfél év után is szakember segítségét veszi igénybe.



Megosztás
Szerző: Zs
Létrehozva: 2023.04.22.
Csuti válás pszichológus Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Csuti hat évig éltek együtt, 2022 januárjában váratlanul derült ki, hogy zátonyra futott a házasságuk. A hírek szerint akkorra már hosszú, szenvedéssel teli hónapok voltak mögöttük. Megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de nem sikerült. 

Nagyon boldogok Csutival, Ginát egyáltalán nem érdekli, hogy ki mit gondol róla Fotó: Metropol
Sokáig úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük Fotó: Bors 

Edina szerelmes lett 

A házaspár bár mindent megtett, mégis zátonyra futott a kapcsolat. Már ennek is nagy híre volt a hazai bulvármédiában, az még nagyobbat szólt, amikor kiderült, hogy Edina egy akkor még alig ismert rapperrel, G.w.M.-be szeretett bele

Kulcsár Edina új választottja egy tetőtől talpig tetovált zenész, aki nem mellesleg szintén két kisgyermek édesapja és - bár akkor azt mondta már nincsenek együtt - egy csinos asszony férje is volt. A szerelmüknek ennek ellenére semmi sem szabhatott gátat, boldogan kezdtek új életet egymással, nemrég össze is házasodtak. A kapcsolatuk mára oda fejlődött, hogy napokon belül megszületik az első közös gyermekük is.

Csuti még mindig nincs túl rajta 

A magánéleti viharok lassan elülni látszanak, G.w.M. volt felesége, Nagy Melanie felállt a padlóról és új életet kezdett, Edináék boldogan várják a picit, Csuti pedig egy új, nagyon fiatal nő oldalán találta meg a boldogságot. A kiegyensúlyozottság azonban még mintha hiányozna az elhagyott férfi életéből... Erről árulkodik a legújabb posztja is, amit az Instagramon osztott meg a követőivel. Csuti egy kérdezz-felelek játékot indított, ahol az egyik kommentelő azt kérdezte tőle, hogy: "sokat segített a szakember, amikor mélyponton voltál? Én most ott vagyok." Csuti válasza igencsak meglepőre sikerült: 

Rengeteget, a mai napig sokat segít!

- Vagyis Csuti másfél évvel a szakítás után is még pszichológus segítségét veszi igényebe annak érdekében, hogy sikerüljön feldolgoznia élete egyik legnehezebb időszakát.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Ebből mi lesz? Bochkor Gábor kiütné a ringben Bunyós Pityut

Ebből mi lesz? Bochkor Gábor kiütné a ringben Bunyós Pityut

Puskás-Dallos Bogi: A telefonom ma véletlenül lőtt rólunk egy fotót

Puskás-Dallos Bogi: A telefonom ma véletlenül lőtt rólunk egy fotót

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás