„Méltatlannak érzem” – egymásnak esett G.w.M és Nagy Melanie





Szombaton hivatalosan is összekötötte az életét Kulcsár Edina és G.w.M, ám nem volt felhőtlen a sztárpár nagy napja. Főként azért, mert az újdonsült férj a volt kedvesével volt elfoglalva.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.28.
G.w.M. szakítás Kulcsár Edina

Nagy Melanie és G.w.M múltjától a mai napig hangos az internet, még aznap is róluk szóltak a hírek, amikor összeházasodtak. Szombaton volt ugyanis Kulcsár Edina és G.w.M esküvője, ám a zenész úgy érezte, ez a nap alkalmasabb arra, hogy odaszúrjon egyet Melanie-nak.

Persze a kétgyermekes édesanyát sem kellett félteni. 

Fotó: Metropol
Melanie kőkeményen visszaszólt G.w.M-nek

Esküvő vagy autó?

„Melanie épp a napokban nyilatkozta, hogy egyébként nektek novemberben lett volna az esküvőtök, ugyanis semmi előjele nem volt a lelépésednek. Ennyire hazudna?” – olvasható a fotó alatt, mely G.w.M és Kulcsár Edina szerelmét hirdeti, s bár a nagy napnak a házasokról kellett volna szólnia, a rapper inkább a múlt elemzésével volt elfoglalva. Válaszában hazugnak és manipulatívnak nevezte gyermekei édesanyját, és szerinte évekig csak egy kamukapcsolatban élt. 

„Minden évben minimum 3x-4x is különköltöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben 1, majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. (Sokan ragadnak benne egy rossz kamukapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!) Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget (sajnos).

Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani édesanyám, hogy szeretné, ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát, azóta van egy Merci autója, és az esküvő sem jött többet szóba.

Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek. Tudnék én mesélni, hozzáteszem, az igazi okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék, és remélem, nem is kell, hogy erre sor kerüljön” – fakadt ki a rapper, a Ripost viszont megkereste a másik érintett felet is, hogy mit szól a vádakhoz.

 

Melanie frappánsan vágott vissza

Bár az édesanya először úgy fogalmazott, nem szeretne ilyen jellegű ügyben nyilatkozni, mégis megtalálta a legjobb módját, hogy visszavágjon gyalázkodó exének. 

Nem szeretnék ebbe belefolyni, ezeket a vádakat méltatlannak érzem, válaszra sem érdemesek

– reagált kollégánknak először Melanie, aki alig fél órával később egy frappáns bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán. Feltehetőleg Edinának és G.w.M-nek üzent, a rapper által említett Mercedest kínálva eladásra.

Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk... Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk. Megfelelő, új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos. Kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban

– olvasható Melanie bejegyzésében.





 





Ezeket olvastad már?
„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás