RETRO RÁDIÓ

Nem hallgat tovább G.w.M exe: 40 milliós tartozást hagyott a nyakán a rapper





Most már nem titkolja Nagy Melanie, mennyi adósságot hagyott hátra G.w.M.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.01.12.
Módosítva: 2023.01.12.
G.w.M.

Nagyon felgyorsult az élet G.w.M körül. Tavaly hagyta el két gyermeke édesanyját, Nagy Melanie-t, és azonnal új párra lelt Kulcsár Edina személyében, akivel máris első gyermeküket várják. 

Fotó: Bors

A kétgyermekes édesanya igyekszik helytállni a hétköznapokban, állást vállalt, hogy el tudja tartani a családját. Csütörtökön egy tévéműsorban elárulta, végre aláírt a bírósági papírokat G.w.M-mel, így már nem akar tovább titkolózni.

Most már nyíltan beszélt arról, hogy két gyermekének apja 

40 milliós adósságot hagyott maga után.

Melanie és a rapper még közösen vették fel a hitelt, de a nő nevére, így a törlesztést is neki kell fizetnie. Sőt, vannak más adósságok is, családtagoktól kölcsönkért kisebb-nagyobb összegek, amiket szintén a gyermekeit egyedül nevelő édesanyának kell kifizetnie.

Ez már csak azért is furcsán veszi ki magát, mert G.w.M többször elmondta, hogy nincsenek anyagi gondjai. 26 évesen olyan életet él, amelyről még a neves bankárok is csak álmodnak: mintegy hatvanmilliós S osztályú Mercedesszel furikázik, de egy több tízmilliós Porsche Panamera luxussportautót is vásárolt magának, és saját elmondása szerint volt olyan, hogy ötmillió forintot hagyott ott egy boltban „göncökért”. Nemrég pedig új szerelmét, menyasszonyát, Kulcsár Edinát lepte meg születésnapján egy luxusautóval.

A műsorban Melanie arról is beszélt, hogy abban maradtak a rapperrel: mindenki nyugalma érdekében inkább nem beszélnek egymással. De ez nem azt jelenti, hogy a kislányát és a kisfiát ne látogatná Varga Márk, sőt. Az elhagyott barátnő azt mondja, semmilyen hatással nincs rá Kulcsár Edina terhessége, csak magával és a saját magánéletével hajlandó foglalkozni – írta a Ripost.

 





 





Ezeket olvastad már?
Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Összejött: több mint 100 diákkal feküdt le az OnlyFans-modell – Videó

Összejött: több mint 100 diákkal feküdt le az OnlyFans-modell – Videó

Demjén Ferenc elárulta, miért viselt fura ruhákat a színpadon

Demjén Ferenc elárulta, miért viselt fura ruhákat a színpadon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás