RETRO RÁDIÓ

Megérkezett G.w.M válasza a pénzügyeiről szóló pletykákra





Senki sem tudja, honnan ered a rapper vagyona. A találgatás kapcsán nem akart nyilatkozni, de közösségi oldalán mégis kivételt tett.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.01.07.
G.w.M. Kulcsár Edina

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, G.w.M 26 évesen olyan életét él, amilyenről a legtöbben még álmodni sem mernek. Nem is titkolja, milyen fényűzésben él. Például, saját elmondása szerint, előfordult már, hogy ötmillió forintot hagyott ott egy boltban „göncökért”. Továbbá köztudott, hogy hatvanmilliós S osztályú Mercédesszel furikázik, de egy több tízmilliós Porsche Panamera luxussportautója is van. A Privát Kopó bűnügyi lap szerint azonban nem tudni, honnan származhat G.w.M, azaz Varga Márk mesés vagyona.

G.w.M és Kulcsár Edina

Az újságírói kérdésekre a rapper nem akart válaszolni, de közösségi oldalán frappáns idézettel szúrt oda az utálkozóknak – írja a Ripost.

Új számának premierjéről adott hírt, majd csak úgy otthagyott egy, Daniel Cohen francia színész-rendezőtől származó idézetet is a követőknek, mely így szól: „Az irigység jobban megváltoztat a sikernél.”

Alighanem azokat titulálja irigynek, akik most kérdésekre okot adó vagyoni helyzetével kapcsolatban fejtik ki nem épp hízelgő véleményüket.

Az egész onnan indult, hogy a Privát Kopó című bűnügyi lap utánanézett Varga Márk pénzügyei hátterének. Ahogy a Bors ez alapján megírta, a hivatalos cégnyilvántartás szerint Varga Márk László 2018 januárjában lett egyéni vállalkozó, és vállalkozásának székhelyéül egy IX. kerületi tömbház egyik lakása szolgált. A cégkivonat szerint azonban a vállalkozás 2019 novemberében meg is szűnt. 2020. június elején a YouTube-on jelentette be, hogy megalapított egy kiadócéget, amelynek neve: G.w.M. Music Production, csakhogy a lap szerint a hatályos cégnyilvántartás alapján ilyen nevű cég nincs, és nem is volt. Sőt, Varga Márk László egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel és korábban sem rendelkezett soha.

A lap összegzése szerint tehát nem sikerült megtudni, hogy a rapper legálisan keresi-e meg a saját állítása szerint a havi 12 millió forintnyi gázsiját, az összegeket ki számlázza le, a pénzek hogyan jutnak el Varga Márkhoz, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban. 

Egy biztos, kiadásai dögivel vannak, a Metropol összegzéséből csak néhány példa: ruházkodásra az elmúlt évben több mint ötmillió forintot költhetett, ennek többszörösét pedig ingatlanokra fordította. Korábbi információk szerint két gyermeke édesanyjának havi másfél millió forint gyerektartást fizet. Azóta pedig már új menyasszonyát, Kulcsár Edinát kényezteti full extrás lánykéréssel és babaváró bulival. De megajándékozta egy luxus-Porschéval is, aminek ára a felszereltségtől függően megközelítheti a 30 millió forintot is. 





 





Ezeket olvastad már?
„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás