Utánajártak G.w.M irigylésre méltó vagyonának

Varga Márk, azaz G.w.M mindössze 26 éves, de már irigylésre méltó vagyonra tett szert. Hogyan csinálja?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.04.
Módosítva: 2023.01.04.
Kulcsár Edina NAV vagyon G.w.M.

Varga Márk, művésznevén G.w.M nevét egészen addig kevesen ismerték, amíg össze nem jött Kulcsár Edinával. A 26 éves rapper gond nélkül kérkedik vagyonával, köztudott, hogy egy 60 milliós S osztályú Mercedesszel jár, és egy többmilliós Porsche Panamera luxussportautóval lepte meg magát, és szerelmét is előszeretettel halmozza el méregdrága ajándékokkal. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy miből is van ennyi pénze.

A Privát Kopó bűnügyi lap pont ennek járt utána – szúrta ki a Bors.

Nem lehet tudni, miből van Varga Márk hatalmas vagyona Fotó: Bánkúti Sándor

Mindössze kevesebb, mint két évig volt egyéni vállalkozó

A hivatalos cégnyilvántartás szerint Varga Márk László 2018 januárjában lett egyéni vállalkozó, és vállalkozásának székhelyéül egy IX. kerületi tömbház egyik lakása szolgált. A cégkivonat szerint azonban a vállalkozás mindössze egy év és kilenc hónap múlva, 2019 novemberében megszűnt.

Nem létező céget harangozott be

2020. június elején a YouTube-on jelentette be, hogy megalapított egy kiadócéget, amelynek neve: G.w.M Music Production. 

Egyelőre titkosak a nevek, hogy kik lesznek benne, de hatalmas tehetségek lesznek, hatalmas slágerekkel, mindennel, mi leszünk a producerei. Elkezdtünk menedzserkedni, kiadni dalokat, producerkedni, satöbbi. Hamarosan robban a kiadóból az első bandának az első slágere. Szóval: megvan a kiadó!

 – fogalmazott a rapper, csakhogy a lap szerint a hatályos cégnyilvántartás alapján ilyen nevű cég nincs és nem is volt. 

Sőt, Varga Márk László egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel, és korábban sem rendelkezett soha. Rövid ideig egyéni vállalkozóként próbált meg boldogulni.

A lap szerint ugyan létezik egy www.gwmmusicproduction.hu elnevezésű honlap, amely valójában webshopként üzemel, „GwM” feliratú ruházati termékeket lehet megrendelni, de a honlap impresszumában a Creals.com Kft. szerepel szolgáltatóként és kapcsolattartóként. Ez a cég 2020-ban 8 millió 900 ezer forint adózott nyereséget, 2021-ben 1 millió forint veszteséget produkált.

A Privát Kopó összegzése szerint tehát nem sikerült megtudni, hogy a rapper hogyan keresi meg a saját állítása szerint havi 12 millió forintnyi gázsiját.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás