Csuti elárulta, így bukott le Kulcsár Edina





Péntek este, a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában vendégeskedik Csuti, aki az elmúlt hónapok fájdalmairól vallott.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.03.04.
Csuti Kulcsár Edina

Szívszorító interjút adott a Life TV-nek Csuti. Az üzletember az Összezárva Hajdú Péterrel! legújabb adásának vendége, a péntek esti mélyinterjúban pedig őszintén beszélt a válásáról és az elmúlt hónapok fájdalmáról.

Csuti az adás egy pontján könnyekben tört ki: elmondta Hajdúnak, milyen keserves érzés számára, hogy fel kellett adnia a megszokott életét, hogy nem töltheti minden napját a gyermekeivel; jóllehet, Edinával rugalmas gyerekelhelyezésben állapodtak meg.

Csuti
Fotó: Life TV

– Nem a klasszikus, kéthetente hétvégét tölthetem a gyerekekkel, hanem nagyjából akkor, amikor akarom. Ebben Edina nagyon intelligensen viselkedett, de az ember bele sem gondol abba, amikor vége egy kapcsolatnak, hogy milyen űrt tudnak hagyni maguk után a megszokott, családi dolgok, amik éveken keresztül az élete velejárói voltak – mondta el könnyek között Csuti. „Észrevettem egy beszélgetést a telefonjában, félreérthetetlen volt.„

A kétgyermekes apuka nem örül annak, hogy egy újságból kellett megtudnia, hogy G.w.M, Edina új kedvese már találkozott a gyermekeivel.

– Ezt nekem nem egy újságból kellett volna megtudnom... Ha fordítva lesz, Edina biztosan nem újságból tudja majd meg, szólok neki előtte.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Hajdú Péter szerint Edina elegánsan is megoldhatta volna a válást ahelyett, hogy három nappal a válás bejelentése után már az új, mindent elsöprő szerelemről beszélt. A műsorvezető úgy látja, az egykori szépségkirálynő a viselkedésével az elmúlt hat évet tette semmissé, amíg Csuti mellett volt. Akárcsak az új dalával, ami Csutiról szól.

Akkor még nem úgy volt, hogy rólam szól ez a dal... Akkor még úgy volt, hogy ez Márk dala, aki szintén válófélben van. Ennyire nem volt kimondva, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de amikor először meghallottam a dalt, úgy éreztem, hogy az nem olyan jó a mi házassági válságunk közepette. Én akkor annyira koncentráltam arra, hogy bizonyítsak, hogy csak nagyon rövid ideig fordult meg a fejemben, hogy ez a dal rólunk szól. Én vittem oda énekelni...” – fogalmazott Csuti.

Hajdú Péter azt sem értette, hogyan írhatta ki három nappal a válás bejelentése után Edina, hogy már egy másik férfiba szerelmes.

– Ahogy írt róla, az nagyon fájó pont volt. Szerintem sarokba volt szorítva az újságírók által, azért tette ki... Én nem akkor tudtam meg, hogy komoly a kapcsolatuk, hanem előtte.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás