„Kiteszi őket az egész világnak”: Gyermekei miatt bántják Kulcsár Edinát

Ismét kapja az ívet a kommentelőktől Kulcsár Edina.Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.07.24.
Kulcsár Edina gyerekek Varga Márk gwm

Nem telik el úgy nap, hogy Kulcsár Edinát ne becsmérelnék valamiért a netezők. Most éppen az szúrt szemet nekik, hogy a sztáranyuka előszeretettel mutatja meg Csutival közös gyermekeit, ellenben G.w.M-mel közös kislánya egy fotón sem látszik. A legtöbben úgy vélekednek, hogy ez nincs rendben, s a másik két gyermeke is megérdemelné, hogy ne mutassa meg őket a nagyvilágnak.

Kulcsár Edina G.w.M Párharc
Fotó: TV2
Aljas módon támadják Kulcsár Edinát

Minden onnan indult, hogy az egykori szépségkirálynő Ninával mert fotózkodni, s az elkészült képet ki is tette a közösségi oldalára. Amellett, hogy Edina döntését véleményezték, arra is felhívták az anyuka figyelmét, hogy rossz helyre is keveredhetnek ezek a felvételek.

Amarát nem mutogatják, de a másik kettőt orrba-szájba

– olvasható, majd Edina férjét is belekeverték a dologba. 

– G.w.M a másik két gyermekét sem mutogatja. Gondolom, Amarát sem fogja – fogalmazott egy másik hozzászóló, majd egy sokkal erősebb hangvételű bejegyzés következett.

Szerintem ez nettó tiszteletlenség, ennyire nem becsülni a gyerekem... Kiteszi őket az egész világnak, tudjuk, hol fognak landolni ezek a képek

– tették hozzá. Korábban egyébként hasonló témában támadták be L.L. Juniort is, aki a kislányát fotózta medencézés közben.

Folyamatosan támadják

Edinát kemény fából faragták, hiszen hősiesen állja a sarat a rosszakaróival szemben. Mindegy, hogy a gyermekeit vagy éppen az alakját kritizálják, ő igyekszik nyugodtan és türelmesen válaszolni a minősítésekre. 
Arra, hogy felcsúszott rá pár pluszkiló, így reagált:

„Az önelfogadás mindig könnyebb, ha az ember külső pozitív visszajelzéseket is kap. Sok szempontból egy nagyon káros helynek találom a közösségi platformokat. Elég sok rossz dolog felírható a számlájára, viszont ugyanannyi jó is. Csak rajtunk áll, hogy melyik oldalra helyezzük a nagyobb fókuszt. Én a pozitív oldalát választottam már évekkel ezelőtt is, és az alakommal kapcsolatban is erre támaszkodom most” – írta közösségi oldalán a háromgyermekes anyuka.

Nagyon fontos, hogy ne bántsuk, hanem támogassuk egymást. Azt adjuk, amit visszafele is szívesen fogadnánk!

– fogalmazott, a friss fotóját pedig ide kattintva tudod megnézni.

Top hírekHírlevél-feliratkozás