Hoppá! Ilyen sokat fogyott Kulcsár Edina a szülése óta





A sztáranyuka május első hetében hozta világra a harmadik gyermekét, akinek G.w.M az édesapja, de látszólag máris bomba formában van. Edina friss fotókat készíttetett magáról – ezeken látszik a nagy fogyás – mivel egy nemzetközi piacra szánt kollekciónak lett az arca.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.07.17.
Kulcsár Edina bomba alak Sugarbird reklámarc

Az elmúlt hónapokban keveset láttuk nyilvánosan szerepelni Kulcsár Edinát, akinek természetesen meg volt a jó oka arra, hogy egy picit visszavonuljon a nyilvánosságtól: május 11-én életet adott a harmadik gyermekének, Varga Amarának. 

Karrier gyerek mellett is

A szépségkirálynő a terhessége alatt kizárólag a babavárásra koncentrált, de sosem csinált titkot abból, hogy az édesanyaság mellett a karrierjét is ápolni szeretné, hiszen a véleménye szerint egy nő nem csak anyuka lehet, igenis meg lehet oldani, hogy akár kisgyerekek mellett is megvalósítsa magát egy nő, ha erre vágya van. A modellnek egyébként nem kellett sokat várnia arra, hogy megérkezzen a szülés utáni első felkérés, bár valószínűleg arra ő sem számított, hogy mindjárt az egyik legkomolyabb hazai divatmárka keresi majd meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Így került a képbe egy divatmárka, melynek az új kollekciója a szakemberek szerint percek alatt berobban majd a világ élvonalába, tekintettel arra, hogy a jelenleg megfelelő trendek szerint a hagyományokhoz nyúl vissza. 

Kulcsár Edina lett a divatmárka arca Fotó: Sugarbird 

Formában 

Edina a saját elmondása szerint levegőt sem kapott a felkérés hallatán, amire az első sokk után azonnal igent mondott. Meg is tehette, hiszen a fotók tanulsága szerint nagyon jó formában van a szülés után két hónappal is. 

Azonnal igent mondtam, mert nagyon kellemes érzések törtek fel bennem. Eszembe jutott a 2014-es év, amikor Magyarországot képviselhettem a Miss World nemzetközi szépségversenyén. Ezen a versenyen nagyon fontos szerepet játszik a nemzeti tánc és ezzel együtt a nemzeti ruha is kulcsfontosságú és ezt általában automatikusan az ilyen motívumokkal kötünk össze, mint például a matyó hímzés” – mesélte Kulcsár Edina.  

Kulcsár Edinát bomba formában találta meg a divatmárka Fotó: Sugarbird 

 





 





Ezeket olvastad már?
Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás