Az apasággal kapcsolatos félelmeiről beszélt Puskás Peti

Puskás Peti elárulta, hogy attól a pillanattól fél, amit a legjobban vár.Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.08.24.
apa fia születés baba Puskás Peti

Az első gyermek születésénél megannyi kérdés merül fel az emberben, ahogyan a leendő édesanyát, úgy az apukát is az új baba érkezésével kapcsolatos kételyei foglalkoztatják leginkább. Ez egy természetes folyamat része, mely lelki szempontból segít ráhangolódni az új családtag érkezésére. 

Bogi és Peti már a finisben vannak, hamarosan megszületik a kisfiuk (Fotó: Bors)

Hamarosan megszületik a kisfiuk

Nincs ez másként a Puskás-Dallos házaspárnál sem, akik féltve óvják a magánéletüket a kíváncsi szemek elöl, azonban Peti most kivételt tett az IstenEst legújabb epizódjában, és őszintén válaszolt Istenes Bence kérdésére.

– És érzed már az apaságot? Vagy vannak félelmeid? – szólt a kérdés a műsor házigazdájától, Istenes Bencétől, aki már tapasztalt, kétgyermekes apukának számít. 

– Vannak! De nem azzal kapcsolatban, hogy képes leszek-e megoldani a helyzetet, hanem a baba születésének pillanatával kapcsolatban vannak vélelmeim. Hiszen olyan sokat beszélünk arról a pillanatról, hogy milyen érzés lesz, amikor végre kezedbe fogod a gyerekedet, hogy vajon megszületik-e az a katartikus érzés, ahogyan elképzeli azt az ember

Vajon tényleg az lesz-e az a pillanat, amikor felrobban a szíved, vagy csak később alakul majd ki az apa-fia érzés? Ettől félek, hogy ott lesz-e abban a pillanatban, vagy sem

 – vallott őszintén aggodalmairól Puskás Peti, aki már több barátjával is beszélt, akik azt mesélték, hogy ez a pillanat később jött el számukra. 

Bence ekkor kicsit magához vette a szót, és elmesélte, hogy nála, főként az első babájuknál, rögtön megvolt a nagy katarzis, azonban Bence szerint a gyerek 2-2,5 éves korára alakul ki az igazi apa-fia kapcsolat általában. 

„Földöntúli élmény volt az a pillanat! De később, amikor már együtt csináltunk apa-fia programokat, éreztem, hogy velem más a kötődése a gyereknek, mint az édesanyjával!” – mesélt apasági kulisszatitkokat Bence, aki azt is hozzátette, hogy úgy érzi, az apaság sokat változtatott rajta, és örül, hogy fiai vannak, mert elmondása szerint a lányokkal nem bírna még el…

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás