A Romantic énekesnőjét szakítás után jegyezték el

Az életben vannak olyan döntések, amik utólag nem a legjobbnak bizonyulnak. Kunovics Katinka és párja is ilyen helyzetbe került, most találták meg az örök boldogságot.



Megosztás
Szerző: OG
Létrehozva: 2023.08.08.
Módosítva: 2023.08.08.
szakítás Kunovics Katinka esküvő eljegyzés

Kunovics Katinka 44 évesen ismerte meg élete szerelmét egy társkeresőn keresztül, még 3 évvel ezelőtt. Akkoriban javában tartott a koronavírus okozta felfordulás, párját is ennek köszönheti, hiszen másképp nem is tudtak volna találkozni, tekintve, hogy a férfi egy hajón dolgozik. A sármos zenésszel mindösszesen egy hónapra különváltak útjaik, majd a szakítást eljegyzés követte.

A Mokka egyik műsorvezetője, Pachmann Péter arról kérdezte az énekesnőt, hogy mi ez a pálfordulás? Szakítás után esküvő? 

Rosszabb egymás nélkül

„Egy szakítás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy rosszabb egymás nélkül. Utólag mesélte, hogy szürke volt az élet nélkülem” – mesélte szerelmesen és meghatottan Katinka, de azt nem árulta el, mi vezetett a rövid különváláshoz. Hozzátette, hogy még most is folyamatosan dolgoznak azon, hogy az a bizonyos, kapcsolatukban jelenlévő hiba megszűnjön létezni.

„Tegyük ezt a dolgot egy szinttel feljebb!”

Rájöttem, hogy hiányzik, hogy szeretem és nem akarom, hogy vége legyen.

A vőlegénye a koronavírus elmúltával visszament a hajóra dolgozni, így az esküvő időpontját még nem tűzték ki. Annyit viszont biztosan tud, hogy szolid, csendes, felhajtás nélküli esküvőt szeretne. 

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás