Celebek szerelempluszkilókkal

A sztárvilágban is megesik, hogy a szerelem okozta stresszmentes boldog életmód miatt felszaladnak a pluszkilók. Mutatjuk, ezt ki, hogy dolgozza fel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.05.
felszedett kilók

A szerelem hatására megesik, hogy pluszkilók szaladnak fel ránk, ez alól a sztárok sem kivételek. Szerencsére a kilencvenes és kétezres évek anorexiás ideálja a múlté, és egyre inkább előtérbe kerülnek az egészségesebb testképek.

Kunovics Katinka egy évvel ezelőtt a csodás fogyásával került be a hírekbe, 2019-ben 120 kilósan kezdett fogyókúrába, 2021-re pedig ennek felét, hatvan kilót adott le. „A párommal szeretünk enni, ami nem segített a fogyókúrámban” – vallotta be az énekeső.

Gönczi Gábor, a Tények híradósa most tíz kilogrammtól szeretne megszabadulni. „Már megint elégedetlen vagyok magammal, de eltökélt vagyok. Akkor is, ha jól tudom, milyen nagy meló átállítani az agyamat és a testemet” – mondta a Hot! magazinnak Gönczi Gábor.

Ha kíváncsi vagy, hogy a hírességek mit tesznek meg fogyásuk érdekében és miért boldogabbak mégis a pluszkilókkal, akkor keresd a szerdai Metropolt, vagy látogass vissza a www.metropol.hu oldalunkra.

Fotó: Facebook

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás