Tornóczky Anita: Babát szeretnék végre

A kutyakiképző elől elhárultak az egészségügyi gondok, jöhet a baba.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.07.20.
Tornóczky Anita kutyakiképző baba

Tavaly óriási volt a boldogság Tornóczky Anitánál, ugyanis párja, Miklós megkérte a kezét. A páros most azon dolgozik, hogy összejöjjön a baba, ami elől az egészségi akadályok már elhárultak.

Anita és vőlegénye előbbre helyezi a babaprojektet, mint az esküvőt – Fotó: Instagram

A kutyakiképzőnek már csak a szoros időbeosztása okoz gondot: 

Anita ugyanis reggel négy órakor kel, hogy gondoskodni tudjon mind a 19 kutyájáról.

Igyekszem pihenni, mivel babát szeretnék végre. Ehhez pedig több pihenőidőt kell beiktatnom, és nem egyik helyről a másikra rohannom, ahogy korábban tettem

– mesélte a Best magazinnak Anita, aki azt is elárulta, hogy már tavaly is megfogadta, hogy idén mindenképp visszavesz a tempóból, hiszen a szülei is nagyon örülnének az unokáknak.

A kutyakiképző kifejtette, hogy igazából már évek óta szeretne anya lenni, eddig azonban inzulinrezisztenciája és a pajzsmirigygondjai is meggátolták a gyermekáldásban. Mára azonban eljutott oda, hogy végre jók az értékei, egyedül az antistresszhormonként is ismert kortizolszintjével van még némi gond.

Sajnos az a típus vagyok, aki mindig mindenkiről szeret gondoskodni, és annyira jó a stressztűrő képességem is, hogy sokszor még azt sem veszem észre, ha már a szervezetem jelez. Most éppen ez történt, de már próbálok odafigyelni rá. Ez azonban külső segítség nélkül nem sikerülhetne

– mondta Tornóczky Anita a magazinnak, hozzátette, hogy a babát az esküvő elé helyezik, hiszen kedvesével még neki sem kezdtek az ősszel tartandó lagzi megszervezésének.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás