Tarján Zsófi a fogyásáról: a világ sokkal könnyebben elfogad

Tarján Zsófi több mint fél évvel ezelőtt kereste fel dr. Tóth Tamást, akinek köszönhetően sokat fogyott, és jobban érzi magát a bőrében.



Megosztás
Szerző: Minion
Létrehozva: 2023.06.24.
Módosítva: 2023.06.25.
Tarján Zsófia orvos fogyás

Az énekesnő a Metropolnak elmondta, miért olyan fontos, hogy a fogyni vágyók kikérjék egy orvos tanácsát, mielőtt bármilyen fogyókúrás módszerrel próbálkoznának.

„A fogyókúrám dr. Tóth Tamás által, orvosi felügyelettel irányított. Ezt én magamtól nem tudnám megcsinálni, sőt mi több, mivelhogy sokáig voltam túlsúlyos, a doktor ajánlásával bevontunk egy endokrinológust is, mert az én esetemben erre szükség volt. Sajnos akiknél kialakul az inzulinrezisztencia, azoknál az endokrinológus az, aki képes megállapítani különböző vizsgálatok alapján, hogy milyen személyre szabott kezelést kell alkalmazni” – kezdte a Metropolnak Zsófi és hozzátette, szakszerű orvosi javaslat nélkül bizonyos betegségekre kifejlesztett készítményeket kizárólag fogyás céljából használni nagyon veszélyes, hiszen komoly bajba sodorják azokat az embereket, akiknek valóban szükségük van a gyógyszerekre.

„A fogyókúrának látom az eredményét”

A professzionális segítségnek köszönhetően az énekesnő biztonságosan, egészséges mértékben és tempóban szabadult meg a felesleges kilóktól.

A fogyókúrának látom az eredményét, és ez feltölt. Jó érzés, amikor az ember belefogy egy ruhába, vagy tud magának egy-két csinosabb darabot vásárolni.

„Ezek mindig nagyon jó visszajelzések, apró dolgokból is lehet töltődni és átvitt értelemben táplálkozni. Azt tapasztaltam, hogy a világ sokkal könnyebben elfogad, ha nem vagyok annyira túlsúlyos” – hívta fel a figyelmet erre a komoly társadalmi problémára

@tarjanzsofi_hivatalos Újabb #drtóthtamás videó! Figyelem! Én most azt hiszem átestem a Ménes túloldalára a sporttal kapcsolatban! Nézzétek meg! 2 perces. Megéri! Puszi: #tarjánzsófi #tarjánzsófiexperience #tzsr ♬ eredeti hang - Tarján Zsófi hivatalos

Zsófival arra is kitértünk, hogy a fogyása okán változott-e az öltözködési stílusa, hiszen ilyenkor az ember általában bátrabban visel olyan darabokat, amelyeket korábban elkerült.

Nem igazán mondanám, hogy változott az öltözködési stílusom. Azt hordom, amiben jól érzem magam, és nem hagyom, hogy a különböző stílusirányzatok befolyást gyakoroljanak rám

– mondta magabiztosan a Honeybeast énekesnője.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás