„Már fel sem tűnik, hogy megnéznek az utcán”: megdöbbentő dolgokat árult el magáról Vásáry André

Tőle szokatlan helyen bulizik majd Vásáry André. A férfi szoprán elektronikus zenétől hangos fesztiválon bulizik majd a hétvégén.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.07.02.
Módosítva: 2023.07.02.
balaton énekes fesztivál

Komfortzónáján kívül bulizik Vásáry André! A férfi szoprán énekes úgy döntött, idén barátai társaságában kilátogat a Balaton Sound fesztiválra!

Vásáry André elektronikus zenei fesztiválon bulizik majd. Fotó: Saját / Vásáry André

„Lötyögök kicsit”

Nem vagyok egy nagy fesztiválra járó, persze voltam már egyszer-egyszer a Szigeten, EFOTT-on. A Sound nem feltétlenül az én zenei világom, és a legtöbb fellépőt nem is ismerem” – árulta el nevetve André, aki ennek ellenére bízik benne, hogy jól érzi majd magát: „Nyitott vagyok minden stílusra, ezért végigjárom majd a különböző sátrakat, színpadokat, biztosan sok ismerőssel összefutok majd, lötyögök egy kicsit” – fogalmazott viccesen az énekes, majd elárulta:

Nagy dorbézolás nem lesz, ahogy »öregszem«, mindenből elég kevesebb. Így költséghatékonyabb is

– nevetett. – „De sosem voltam egy nagy ivó sem, sosem volt olyan velem, hogy kiesett volna pár óra, vagy fél nap.”

 

Nem veszi észre, ha felismerik 

Lapunk arról is kérdezte az énekest, hogy mennyire számít arra, hogy felismerik majd őt a fesztiválozók:
Őszintén szólva, sokszor már fel sem tűnik, hogy megnéznek az utcán, járműveken, vagy az edzőteremben. A múltkor nálam vendégeskedett egy külföldi barátom, ő tette szóvá, hogy: téged itt egy csomóan megnéznek és felismernek! Azért azt néha meglátom, hogy valaki sunyiban le akar videózni, azt azért látni lehet, hogy pont felém van a kamera… Olyankor próbálok elfordulni, vagy egy grimasszal egyértelművé tenni, hogy ez nem oké. Általában olyan jönnek oda, akik azt mondják: »anyukám kedvence vagy, csináljunk egy közös képet!«” – tette még hozzá nevetve André.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás