Elképesztő videó kering a neten: Marics Peti állítólagos barátnője lehet rajta – Videó!





Árulkodó felvétel készült a ValMar tatabányai koncertjén. Azonban a videón más is kivehető.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.07.13.
szerelem Marics Peti Kovács Gyopár

Nemrégiben egy különleges felvétel került fel a Redditre. A bejegyzés közzétevője szerint a videó a tatabányai ValMar-koncerten készült, amelyen Marics Peti állítólagos barátnője látható egy másik lánnyal.

Marics Peti új barátnője
Marics Petiék koncertjén történt az eset – Fotó: Nagy Zoltán

A videó nagyon rossz minőségben készült, de az kivehető, Kovács Gyopár nem volt túl jól, kissé szédült, és mintha az egyik pillanatban még a földre is zuhant volna.

Kovács Gyopár a valóságban: a tatabányai ValMar-koncerten a világáról nem tudott. Dőlt, borult. Egyszer konkrétan mint egy zsák eldőlt a Milán csaja mögé. A videón is látszik a biztonsági őr mögött. 1.06.23-nál például, amikor kidőlt full készen. Mindezt Milán egész családja (anyuka, apuka stb.) előtt! Nekem az a véleményem, hogy legyen már annyi tartása egy nőnek, hogy nem csapja így szét magát a szülők társaságában! Annak, aki megkérdőjelezte, hogy ott voltak a szülők. Az apuka még a színpadon is fenn volt. Az anyuka szinte folyamatosan ott állt a biztonsági őr mögött

 – írta a felvételt megosztó felhasználó, de ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy igaza van, és azt sem, hogy tényleg Gyopárról készült a nem túl éles videó.

A színpad előtt lett rosszul

Nos, a felvétel valóban nem a legjobb minőségű, ám a lány, aki rosszul lett, valóban hasonlít a barna hajú, őzikeszemű, fiatal színésznőre, aki állítólag elcsavarta Marics Peti fejét. Pluszinformáció, hogy arról már korábban írtunk, hogy Gyopár ott volt azon a bizonyos tatabányai koncerten, szóval nem kizárt, hogy valóban ő kezdett el szédülni a melegben. Bizonyíték azonban természetesen nincsen erre, habár a kommentelők egy része szerint is a színésznő a szóban forgó lány.

Marics Peti Kovács Gyopár szerelem
Záporoznak a hozzászólások – Fotó: Reddit

Azt nem lehet tudni, hogy az elfoglalt színésznő látta-e már ezt a bejegyzést, de ha szükségét érzi, vélhetően reagálni fog a feltételezésekre.

Mutatjuk a koncerten készült videót, az ominózus jelenet 1:06:23 környékén látható:

Az utóbbi időben eltávolodtak egymástól

Sokáig úgy tűnt, valóban Marics és Gyopár lesz az új álompár, ám a vagány énekes két héttel ezelőtti lábtörésekor valami megváltozott. A színésznő már a Budapest Parkban történt balesetekor sem volt Magyarországon, épp Horvátországban süttette a hasát, később pedig a színpadi elfoglaltságai Szegedre szólították, így ha akarta volna, se tudta volna ápolni a kedvesét. Ezt követően a Kanári-szigetekre indult, így a netezők szerint az sem kizárt, hogy nagy szerelem helyett csak egy futó románc volt köztük – írja a Ripost.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás