Béres Anett drámai vallomása: „Majdnem tolószékbe kerültem...”





Az elmúlt év nem volt könnyű a korábbi villalakó számára, de tanult a hibáiból, és levonta a tanulságokat.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.07.13.
Béres Anett ayahuasca tea teaszeánsz

Béres Anett számára a tavalyi év nem úgy sikerült, ahogy azt elképzelte. Ugyanis barátnőjével, Sáfrány Emesével egy ayahuasca szertartáson vett részt, amely majdnem végzetesen alakult számára.

Béres Anett a barátnőivel bulizott a Balaton Soundon. Az egykori villalakó elmondta, hogy még odafigyelt, hogy ne erőltesse meg magát.
Béres Anett ezt élete végéig emlegetni fogja Fotó: Béres Anett/Instagram

A munkamániás lányból egy másik ember lett

A korábbi villalakó elárulta, hogy hogyan birkózott meg az átélt borzalmakkal, és persze azt is elmesélte, hogy mit tanult belőlük:

Nehéz éven vagyok túl. Nem is kifejezés ez. Az egész olyan, mintha tegnap történt volna. A munkamániás lányból egy másik ember lettem: három munkahelyem volt a balesetem előtt, és imádtam a munkám, nem hiszem, hogy le bírtam volna állni a veszett tempóval, ha mindez nem történik velem. Ha most belegondolok, nem tudtam örülni az életemben az apró dolgoknak annak előtte, sőt, depis voltam, ha valami kisebb rossz dolog ért. Azt hiszem, ma már sokkal jobban tudok fókuszálni a jóra, mint előtte

– kezdte végtelen nyugalommal mesélve a horrorsztorija utáni érzéseit Anett, aki talán nyár végén visszatérhet a munkába.

 

Megerősödött a kapcsolata a szüleivel

A szőke szépség azt mondja, megváltozott az egész élete, és tudja, hogy ha lehetősége lenne, visszaforgatná az idő kerekét, és meg nem történté tenné az eseményeket.

„Szívesen kiradíroznám az elmúlt egy évem! Ám mégis, miután nem lehet, próbálom megtalálni benne azt, ami mégiscsak utólag is jó benne: például édesanyáméknál megint kicsit kislánynak érezhettem magam. A családi házunkban lábadoztam, csak feküdni tudtam, anyuék ápoltak. S bár mindig jó volt a kapcsolatunk, most talán még erősebb lett az állapotom miatt” – fogalmazta meg a modell, aki több hónapnyi rehabilitáción és műtétek sorozatán vett részt az egy év során.

Nem sokon múlt a tragédia

Béres Anett egy misztikus teaszeánszon vett részt, ahol egy úgynevezett ayahuasca nevű növényből készült főzetet fogyasztott, majd bódult állapotban a közeli erdőbe menekült, végül pedig több kilométerre, egy siklósi szőlősben találtak rá: eltört a lába, a bordája, a csont a tüdejét is átszúrta, illetve két csigolyája is megsérült. Egy földjét művelni induló férfi talált rá életveszélyes állapotban, neki köszönheti az életét, ami nem sokon múlt.

Majdnem tolószékbe kerültem... A kórházban ébredtem rá, hihetetlen dolog, hogy élek. Rengetegen aggódtak értem, több száz levelet kaptam, üzenetek hadát, mindenki elmesélte a történetét nekem. A barátok, a család sokat segítettek a felépülésben, mind fizikálisan, mint lelkiekben is

 – mondta a Ripostnak az egykori valóságshow-szereplő, aki hozzátette, hogy azt is elismeri, a balesete egy valamiben nagyon jót tett a lelkének.

Le tudtam zárni a régi életem, új fejezetet nyitottam” – zárta végezetül titokzatosan Anett, aki továbbra is rengeteg kezelésre jár, hiszen a gerince még sokáig fájni fog.





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás