Béres Anett bevallotta, nem tudja, hogy élte túl a teaszeánszt – Videó





Újabb megdöbbentő részletek derültek ki egy év után Béres Anett legrosszabb napjairól.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.06.24.
Módosítva: 2023.06.25.
Béres Anett rehabilitáció baleset

Lassan egy éve már, hogy Béres Anett egy rosszul sikerült ayahuasca teaszeánszon vett részt, melynek következtében a veszélyes főzettől több óráig tudatmódosított állapotban volt. A bódító és hallucinogén szer hatására, kényszerképzetektől hajtva Anett szinte elmenekült a helyszínről, majd messzebb, az addig súlyos sérüléseket szenvedett nőre egy munkás talált rá. Neki hála még időben került kórházba az egykori villalakó, aki sokáig lábadozott. Olyan hosszú rehabilitáció várt rá, aminek elképzelni sem tudta a végét. 

Fotó: Mokka

Béres Anett a Tényeknek adott egy interjút a közel egy éve történt súlyos balesetéről a teaszeánszon. A sztár úgy érzi, nem kellett volna elmennie az eseményre, azóta pedig másként értékeli az életét. Mint a műsorban kiderült, újabb mérföldkőhöz érkezett Anett gyógyulása, de kettétört gerincét még óvnia kell. 

Tanulságos, félelmetes, hosszú, göröngyös, úgyhogy mindennel. Igazából pont nagyjából tizenegy hónap telt el, júniusban lesz az egy éve. És igazából fogalmam sincs, hogy éltem én ezt túl lelkileg, testileg mindenhogy

– jellemezte az utóbbi egy évét Béres Anett, aki már csak 1-2 hónapig hordja a merevítőjét biztonsági szempontból. Erre azért van szükség, mert hamarabb vették ki a csavarokat a gerincéből, miután iszonyatos fájdalmat okoztak neki. 

„Az elfogadás, plusz az, hogy a jelenben éljünk, mert nem tudhatjuk, mit hoz a jövő. Én is mindig olyan voltam, hogy majd jó lesz, ha ez lesz. Valójában nagyon fontos dolog az, hogy a mát értékeljük, mert fogalmunk nem lehet arról, hogy mit hoz a holnap, mit hoz a holnapután, mi lesz egy év múlva. Plusz az, hogy mindenki értékelje azt, amije éppen van. Én sem értékeltem eléggé az életemet, pedig tök jó életem van. Tényleg szeretem a munkámat, a családomat, a barátaimat, és valahogy szembesültem azzal, hogy kik állnak mellettem, milyen erős cölöpként állnak mellettem, hogy tényleg milyen szüleim vannak. (…) Igazából tényleg azt, hogy értékeljem, ami megvan, meg hogy vigyázzunk magunkra, legyünk meggondoltabbak, hogy mit csinálunk, mit nem csinálunk. Mert olyan könnyen történhet baj, ami az embert élete végéig meghatározza, hogy vigyázzunk magunkra” – mesélte Anett, mi az, ami megváltozott benne a balesete óta. 

További részletek a Mokka interjújában:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás