Béres Anett: Elkövettem életem legnagyobb hibáját





Az egykori valóságshow-szereplő egy hosszú posztban mondott köszönetet az életéért, melyet egy félresikerült drogszeánsz miatt sodort veszélybe.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.01.03.
Módosítva: 2023.01.03.
VV Anett

Béres Anett 2022 nyarán egy baranyai faluba utazott egy titkos és illegális drogszeánszra, hogy egy spirituális utazáson vegyen részt. Az ayahuacsa tea fogyasztása veszélyes – és ezt ő is tudta –, de bízott abban a nőben, akik „vezetőként” vállalta, hogy végigvezeti Anettet a többórás hallucináláson. Sajnos az események nagyon hamar rosszra fordultak, a fiatal celeb tudata annyira megzavarodott, hogy a közeli erdőbe rohant, ahol 24 órán keresztül bolyongott. Az éjszakai öntudatlan kaland közben leesett egy magaslesről, eltörött több bordája, a csigolyája és a sarokcsontja is. Csak a szerencséjének köszönheti, hogy véletlenül rátaláltak, a kórházban pedig életmentő műtétet hajtottak végre rajta. 

Anett az elmúlt fél évben sokat dolgozott a testi és lelki felépülésén, mára pedig egészen más színben látja a világot, mint a veszélyes kaland előtt. A celeb ezekkel a szavakkal köszönte meg a családja és a barátai támogatását: 

Amikor ezt az évemet elterveztem, fogalmam nem volt, mennyi mindent tartogat számomra! Nagyon szélsőséges év volt, rengeteg megéléssel, mélységgel, magassággal, fordulattal, veszteséggel, boldogsággal, szomorúsággal, félelemmel, reménnyel! Köszönöm 2022, hogy élek, és megmutattad milyen értékes emberek vannak mellettem, milyem barátaim, családom van! Elkövettem életem legnagyobb hibáját, amit amíg élek, bánni fogok, mert azt hittem, majd jobb lesz a lelkem, és majdnem meg kellett halnom ahhoz, hogy értékeljem, amim van, és elengedjem azt, akinek valójában soha nem kellettem! Köszönöm, hogy megismerhettem rengeteg jó embert, akiknek annyi mindent köszönhetek! Megtanítottál türelmesnek, kitartónak, és hálásnak lenni!

 





 





Ezeket olvastad már?
Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Szívszorító szavakkal búcsúzik barátjától Kulcsár Edina

Szívszorító szavakkal búcsúzik barátjától Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás