RETRO RÁDIÓ

Noha hamarosan gyógyultnak nyilvánítják, még mindig sokan támadják VV Anettet





A volt villalakó hosszú rehabilitációs időszakon van túl, és nemsokára visszatér az élete a rendes kerékvágásba. Sajnos a követői közül máig vannak, akik képtelenek elengedni a múltat.



Megosztás
Szerző: CSIGA
Létrehozva: 2023.05.11.
Béres Anett VV Anett teaszeánsz gyógyulás

Nem véletlen, hogy Anett szemlátomást kicsattan a jókedvtől, hiszen úgy tűnik: orvosai is gyógyultnak nyilvánítják hamarosan. Lassan egy éve már, hogy VV Anett egy rosszul sikerült ayahuasca teaszeánszon vett részt, melynek következtében a veszélyes főzettől több óráig, tudatmódosított állapotban volt. A bódító és hallucinogén szer hatására, kényszerképzetektől hajtva Anett szinte elmenekült a helyszínről, majd messzebb, az addig súlyos sérüléseket szenvedett nőre egy munkás talált rá. Neki hála még időben került kórházba az egykori villalakó, aki sokáig lábadozott. Olyan hosszú rehabilitáció várt rá, aminek elképzelni sem tudta a végét. Most viszont már biztos benne, hogy hamarosan visszatér minden a rendes kerékvágásba.

Béres Anett
A szeánsz után Anett sokáig nem bírt lábra állni Fotó: Instagram

„A nehezén túl vagyok”

Közel egy év után azonban Anett végre elmondhatja: lassan felépül. Már az egyik legfontosabb műtéten is túl van, áprilisban ugyanis kiszedték a gerincét tartó csavarokat. Természetesen gyógytornára még kell járnia, hogy izmai visszanyerjék az erejüket, és jó formába kerüljön. 

„Látom a végét, már nem lesz több műtétem. A nehezén túl vagyok, már csak a rehabilitáció van hátra. Szerencsére gyorsan felépültem! Bízom benne, hogy már júliusban az orvosaim is azt mondják, hogy 100 százalékos vagyok” – mesélte Anett a Ripostnak. Noha eltelt egy év, egyes kommentelők a mai napig bántják, felhánytorgatják a múltat.

Sokszor még most is felemlegetik a történteket, de nem tudok mit kezdeni velük. Egy hiba miatt határoznak meg. Már leperegnek rólam ezek a vádak, hidegen hagynak. Sokszor drogosnak is neveznek, de nem vagyok az. Elkövettem egy hibát, amiből tanultam, de nem vagyok függő. Ha valaki más megissza élete első alkoholos italát, ő sem lesz alkoholista. Ezekre a megnyilvánulásokra nem is akarok reagálni!

 

„Van rendes munkám!”

Anett már alig várja, hogy visszatérjen a dolgos mindennapokba, amennyiben az orvosok is gyógyultnak nyilvánítják, valamint a rehabilitáció eléri a várva várt hatását.

„Szerintem egy-két hónap, és visszatérhetek végre a munkába. Ezt is sokszor megkapom, hogy dolgoznom kéne, nem ilyenekre járni… 

Van rendes munkám, nem abból élek, hogy ismert vagyok.

Ha vannak ilyen megkeresések, persze örülök, de más a fő foglalkozásom” – emelte ki az egykori villalakó.





 





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás