Heti top: Németh Kristóf kitálalt a válásáról, Stohl Luca megmutatta újszülött kislányát





A Metropolon a legtöbben Németh Kristóf válásának történetére, Stohl Luca kislányára és a brit királyi családra voltak kíváncsiak.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.06.25.
Stohl Luca Németh Kristóf élet

Lapunk összeszedte, melyek voltak a legnagyobb érdeklődéssel kísért sztártémák a héten a Metropolon. A képzeletbeli dobogó felső fokára Németh Kristóf állhatna, míg a második és harmadik hely Stohl Luca és Quincy Jones között dőlt el.

Fotó: Bors
Németh Kristóf válásáról mesélt

Kitálalt válásáról Németh Kristóf

Kristóf élete öt legfontosabb női alakjáról beszélt, akik valamilyen formában nagy hatást gyakoroltak rá és megváltoztatták az életét. Az öt hölgy közül talán az első felesége a főszereplője a színész élete egyik legérdekesebb szakaszának. Amilyen gyorsan összekötötték ugyanis az életüket, olyan sebesen ért véget a házasságuk. A közös gyermekük, Lóci 3 éves volt akkor, amikor Niki kijelentette, el kellene válniuk.

Éreztem, ahogyan szó szerint földbe gyökerezik a lábam és hogy innen nem fogok tudni az életemben továbbmenni ezután a mondat után

– mondta Kadarkai műsorában Németh Kristóf. 

Egy ország aggódott a legendás trombitásért

Quincy Jones kórházba került. A legenda a Los Angelesben lévő házában lett rosszul, és mivel azonnali ellátásra volt szüksége, hívták is a mentősöket. A zenészt azonnal a sürgősségire szállították, ahol sikerült meggyógyítani. 

Stohl Luca megmutatta újszülött kislányát

A műsorvezető első gyermeke, Róza május harmadikán jött a világra. Nem sokkal később jött is a közös kép a büszke nagypapával, Stohl Andrással, aki elolvadt az unokájától. A több mint másfél hónapos csöppségről Stohl Luca osztott meg egy fotót, hogy megmutassa, milyen nagyot nőtt. 

A képet korábbi cikkünkben tudod megnézni!

Baleset a királyi családban

Vilmos hercegben és Katalin hercegnében nagyon sok a közös, talán éppen emiatt működnek olyan jól együtt. Az értékrendbeli közös nevezőn túl azonban egy testi hasonlóság is van: mindketten komoly balesetet szenvedtek gyerekkorukban, amelynek nyomát örökre viselik. Egy-egy heg díszeleg a hercegi pár fején.

Megfogdosták Köllő Babettet

A Hal a tortán műsorában került sor a furcsa jelenetre, mikor Keleti Andihoz érkeztek meg vendégségbe Babették. A férfiak, ahogy szokás, segítettek kiszállni az autóból a hölgyeknek, ám Babettet előlröl húzták, hátulról tolták.

A nem mindennapi jelentet ebben a cikkünkben láthatod!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás