Van még remény! Ezt állítja az ismerős Kucsera Gáborról és Tápai Szabina kapcsolatáról





Idén februárban egy érzelmes interjúban jelentette be Tápai Szabina, hogy Kucsera Gáborral a válás mellett döntöttek. A rajongóknál azonban felcsillant a remény, hogy esetleg kibékülhetett az egykori sztárpár.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.05.02.
Kucsera Gábor válás Tápai Szabina békülés

Február elején vált hivatalossá, hogy válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A rajongókat bár nem érte meglepetésként a hír, sokan szomorúan vették tudomásul a sztárpár döntését, hiszen közel 10 év után futott zátonyra a házasságuk. Ez idő alatt egyébként több pletyka is felröppent, miszerint valami nem stimmel a két híresség között, ám ezt minden alkalommal tagadták. Végül azonban Szabina egy érzelmes interjúban beismerte: nem tudták megmenteni a kapcsolatukat. 

Újra összejöhet Kucsera Gábor és Tápai Szabina?
Fotó: Czerkl Gábor

Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben

 – fogalmazott még februárban Szabina, aki vallomásában azt is megemlítette, hogy bizony megcsalás is volt a kapcsolatukban... Ennek ellenére mégis úgy tűnik, hogy a két híresség jó kapcsolatot ápol egymással, legalábbis ez derült ki a kézilabdázó legutóbbi posztjából.

Van még visszaút?

A bejegyzés tanúsága szerint a csinos anyuka a hétvégén exférjénél járt, a Törökmező Turistaház – Kalandpark és Kis-Állatpark megnyitóján. Feltehetően közös gyermekeikkel látogatta meg Kucserát, s nemcsak a helyszínen tette tiszteletét, de támogatásáról is biztosította őt. Már a felvétel óriási visszhangot eredményezett, a rajongók azonnal találgatásokba bocsátkoztak, vajon kibékülhetett-e egymással a két híresség. A Ripostnak az egykori házaspár egyik közeli ismerőse válaszolt a kérdésre.

Jóban maradtak, annak ellenére is, hogy sokan azt hittük, ez nem így lesz. Nyilván nem utolsó szempont, hogy összeköti őket három gyönyörű gyermek, akiknek szeretnék biztosítani a boldog családi hátteret, hiába nem élnek már egy fedél alatt. Igazából egy baráti kapcsolattá szelídült vissza a helyzet, ugyanúgy beszélnek egymással és segítik is a másikat. Az, hogy ebből lesz-e valaha több, nem tudom... Majd az idő eldönti

 – fogalmazott sejtelmesen az ismerős, akinek szavait alátámasztja a szakértő véleménye is. Droppa Éva családterapeuta ugyanis úgy fogalmazott, meglehet az esélye Kucseráéknak az újrakezdésre, azonban ehhez rögös út vezet.

„Ha egy ilyen volumenű válás után rendeződött a viszony, akkor valószínűleg az érintett feleknek sikerült megbeszélniük a sérelmeket. Fény derülhetett arra, hogy miért jutottak el a válásig, mik voltak azok a problémák, melyek odáig vezettek, hogy külön folytassák az életüket. Itthon egyébként rengeteg házaspár dönt a válás mellett anélkül, hogy egy szakértő, úgynevezett válásterapeuta segítségét kérjék. Megelőzhető lenne rengeteg válás, hiszen a kapcsolatok egyik alapköve a kommunikáció. Ha ez nem működik, akkor a sérelmek csak gyűlnek, míg ki nem pukkad az a lufi... – mondta a szakértő, aki azt is hozzátette: szerencsés helyzet állhat fent Kucsera Gábor és Tápai Szabina között, ha a válásuk ellenére sikerült békét kötniük, ám ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy újra együtt lehetnek.

Halovány az esélye annak, hogy egy ilyen lezárás után újra egymásra találnak a felek, azonban nem kizárható. Ehhez azonban mindenekelőtt egy feltáró beszélgetés szükséges, hogy kiderüljön, hol és mikor romlott meg a házasság, illetve felszínre kell kerülniük a sérelmeknek is. Nem egy könnyű folyamat ez, és valójában nagyon kevés párral találkoztam, akik egy viharos válás után visszataláltak volna egymáshoz

– tette hozzá Éva, s bár a rajongók a közös fotó után reménykednek, hogy egyszer még együtt láthatják a volt sztárpárt, az esély erre valóban minimális. Már csak azért is, mert a pletykák szerint Szabina már egy másik férfi oldalán megtalálta a boldogságot.





 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás