„Ez a megoldás nem működik” – szakember elemezte Tápai Szabina és Kucsera kapcsolatát





A pár már egész korán, első gyermekük születése után eljutott a válás gondolatáig, de akkor sikerült újra összekovácsolódniuk. Úgy tűnik, most már menthetetlen a helyzet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.05.
válás

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tíz év és három közös gyermek után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. Szabina úgy fogalmazott, hogy volt megcsalás is a történetben, de további részleteket nem árult el. Azt pedig maga Kucsera vallotta be egy műsorban Várkonyi Andreának: már egész korán, első gyermekük születése után eljutottak a válásig, de akkor sikerült újra összekovácsolódniuk – írja a Ripost. Később, az Édes Élet forgatása után is közel jártak a szakításhoz. Szabina akkor azt mondta: olyan harsányságot hozott ki belőle a műsor, amit férje nem bírt elviselni. A legtöbb problémát azonban állítólag a kajakos kicsapongó élete okozta.

A pár a nyilvánosság előtt is elárulta, hónapokkal ezelőtt különköltöztek Fotó: Czerkl Gábor

Szabina fia születése után még két lánnyal ajándékozta meg férjét, a legkisebb lányuk 2021 nyarán született. Sokan úgy vélekednek, az egykori kézis azért vállalt újabb és újabb gyereket, hogy megpróbálja összetartani a széthullóban lévő családot és megmentse a házasságát. Egy barát így fogalmazott Szabináék esetéről: „Gábor imádja a gyermekeit, imád apa lenni, és nagyon jó édesapa. Egy darabig küzdött a házasságukért, hiába érezte, hogy a kapcsolatuk már sose lesz ugyanolyan, mint az elején, a kisfia és lánya miatt menteni akarta a házasságot, pedig tulajdonképpen már három éve nincsenek együtt. A harmadik gyermeket is először ő akarta, majd Szabina élte bele magát, hogy még egy baba örökre összeköti őket… Mert Kucsi többször kijelentette, hogy sose hagyná el a gyermekeit.”

A Ripost megkereste dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológust, aki elmondta, ez a megoldás sajnos hosszú távon egyáltalán nem működik. „Általánosságban véve elmondhatom, hogy egy nő sokszor bele tud ragadni egy rossz házasságba, és már nem is látja racionálisan, hogy mekkora a baj. Nem képes megragadni a valós problémát, viszont mindenáron kiutat akar találni. Ez gyakran szélsőséges megnyilvánulásokat eredményezhet, ilyen például egy újabb és újabb baba vállalása. Ezzel akarja beteljesíteni azt a vágyát, hogy bár minden olyan lenne, mint régen, amikor még minden idilli volt. Közben persze fél, retteg, hogy a férfi elhagyja. Ez sokszor nem is tudatos döntés, inkább ösztönös cselekedet, de hosszú távon nem jó stratégia. Előfordulhat, hogy egy rövid ideig újra tudnak egymáshoz kapcsolódni a szülők egy baba érkezése után, de ha a párkapcsolat alapproblémáját nem oldják meg a felek, akkor sajnos hosszú távon újra és újra felbukkannak a gondok.”





 





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás