Új szerelméről mesélt Csősz Boglárka: „Egyikünk sem keresett párkapcsolatot”





Noha nem kereste, ismét rátalált a szerelem Csősz Bogira.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.31.
Módosítva: 2023.05.31.
csősz boglárka Csősz Bogi párkapcsolat

Csősz Boglárka igen nehéz tavalyi éven van túl: válása után nem is számított rá, hogy máris újra szerelmes lesz – mégis megtörtént. Mint elárulta: véletlenszerű találkozás volt az övék. Új partnerével egy rendezvényen ismerkedett meg, és már az első találkozásnál elhatározták, hogy nem sietnek el semmit. Kapcsolatukat nem szeretnék a nagy nyilvánosság előtt élni, ugyanakkor azt is szeretnék elkerülni, hogy ha együtt jelennek meg valahol, az szenzáció legyen. Ezért a Hot! magazinnal kivételt tettek, és a szerdán megjelenő lapszámban bepillantást engedtek a kapcsolatukba.

20230109 Budapest
Az év sportolója 2022 díjátadó
Fotó: Máté Krisztián (MK) 
MW Bulvár
képen: Csősz Boglárka Bogi
Csősz Bogi nem kereste a szerelmet, az mégis rátalált  Fotó: Máté Krisztián

Csősz Bogi: „Sok időt adunk egymásnak az ismerkedésre”

Boglárka elárulta: semmit sem akartak elkapkodni, ugyanis egyikőjük sem a felszínes kapcsolatok híve. Ráadásul az üzletasszony tavaly vált el, így nem is az volt az elsődleges számára, hogy találjon valakit.

„Az előző kapcsolatom közel 15 évig tartott, és a mai napig jó barátságban vagyok a volt férjemmel. Hosszú folyamat volt, mire elengedtük egymást, hiszen a szerelem elmúlt, de emberileg, barátként kölcsönösen felnézünk egymásra és tiszteljük egymást. Többször nyilatkoztam, hogy lehet szépen, egymást tisztelve elválni, és meg kell adni az időt a gyászfolyamatra is, hiszen megváltozik az ember élete, újra kell építenie önmagát, a mindennapokat. Éppen ezért nem is volt célom, hogy párkapcsolatot találjak.”

Mivel egyikünk sem a felszínes kapcsolatok híve, ezért sok időt adunk egymásnak az ismerkedésre, a fokozatos kapcsolatépítésre, és ez segített abban is, hogy igazán mélyen bízzak, megnyíljak valakinek. Úgy érezzük, hogy hosszú távon tudunk együtt tervezni, de mindent az idő dönt majd el

 – magyarázta Bogi a Hot! magazinnak, hozzátéve: fontos, hogy emberileg, lelkileg is kapcsolódjanak, ezért igyekeznek rengeteg közös programot szervezni.

„Figyelünk rá, hogy számos olyan élethelyzetben együtt legyünk, amiből jobban megismerjük egymást, és megalapozzuk azt, hogy valóban tartós legyen a kapcsolat, ne elsietett.”

Ez a fajta megfontoltság, tudatosság már az első pillanattól kezdve jelen volt köztük:

„Szimpatikusak voltunk egymásnak, sokat beszélgettünk, és megbeszéltünk egy találkozót. Sok időt adtunk és adunk egymásnak a megismerkedésre. Egyikünk sem keresett párkapcsolatot, mindketten munkával töltöttük a mindennapjainkat. Véletlenszerű találkozás volt a miénk, aminek adtunk egy esélyt” – emlékezett Bogi. 

Csősz Bogi sokat utazik Törökországba

Bogi jó néhányszor utazik Törökországba is, hogy az üzleti partnereivel tárgyaljon, hiszen nemsokára átadják azokat a siófoki és budapesti szállodákat, amelyek belsőépítészeti berendezését ő, a török és az erdélyi partnerei kivitelezték. Bogi célja, hogy a törökországi és más, nemzetközi, kiváló minőségű, egyedi gyártású belsőépítészeti termékeket Magyarországra hozza, és a magyar minőséget külföldön is megismertesse. 

„Ezzel együtt odafigyelek, hogy maradjon idő a családra, barátokra és a páromra, valamint a sportra is. Nem könnyű manőverezni, ezért általában keveset alszom, utazás közben pihenek, de úgy választom meg a környezetemet, hogy a szabadidőmben feltöltődjek, ne energiákat veszítsek. Nagyon szeretünk együtt kirándulni, túrázni, ha a párom úgy tudja megszervezni, akkor elkísér az üzleti útjaimra és fordítva” – magyarázta Boglárka. Párját elsősorban kisugárzása, szépsége, stílusossága és energiája érintette meg, de azután lenyűgözte az üzleti aktivitása, észjárása és a humora is.

Nekem mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem, hanem értékelje az energiáimat, lehessen mindenről beszélgetni, és elismerjük egymás munkáját, sikereit, tudjunk az élet minden területén társai, partnerei lenni egymásnak

 – tette hozzá.

A szerdán megjelenő Hot! magazinban több fotót is láthatnak az olvasók a szerelmespárról!

A friss Hot! magazin sok közös képet közölt a párról  Fotó: Hot! magazin

 





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás