Ezüstérmes lett első erőemelő versenyén Polyák Lilla





Megérte a színésznőnek a rengeteg edzés: nem csak remek formában van, de még a magyar bajnokságon is hihetetlen teljesítményt mutatott.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.05.01.
Módosítva: 2023.05.01.
Polyák Lilla verseny büszke pillanat

Polyák Lilla tavaly új sportba kezdett: erőemelő lett. Párjával, Gömöri András Mátéval korábban csak hobbiból járt le az edzőterembe, azonban egy éve komolyabban is elkezdett foglalkozni a súlyok emelgetésével.

A színésznő családjában mindenki sportol, például nagyobbik fia teniszösztöndíjjal tanul Amerikában, míg kisebbik fia szintén erőemelő lett, követve nevelőapját.

Férje hatására kezdett bele az erőemelésbe – Fotó: Ripost

Felkészülését rögtön éremre is váltotta első versenyén

A hétvégén pedig már első erőemelő versenyén is részt vett a színésznő, aminek az eredményét ő maga és férje is megosztották közösségi oldalaikon. Polyák Lilla, a Női Master 1 RAW Erőemelő Magyar Bajnokságon a 63 kilogrammos súlycsoportban, fekve nyomásban 52,5, guggolásban 67,5, míg felhúzásban 87,5 kilogrammal birkózott meg. Gömöri András Máté boldogan és büszkén osztotta meg a családja eredményét.

Büszke vagyok rájuk, mint férj, apa, segédedző, csapattárs! Kiváló versenyt csinált tegnap Bulcsú, +42,5 kg a totálra fél év alatt... Lilla pedig olyan fegyelmezett, gyönyörű bemutatkozóversenyt hajtott végre, hogy öröm volt látni! Ő a példa mindenre, ami pozitív ebben a sportban, 200 kg-os összetett volt a cél, végül 207,5 kg-ot csinált! Nem tudnék büszkébb lenni! Egy srác a nap végén odalépett hozzám, kezet nyújtott és azt mondta: »Gratulálok! Nagyon menő családod van!« Köszönöm… én is így gondolom!

– írta Gömöri András Máté a képhez, amin látszik, hogy színésznő kedvese első versenyén rögtön a dobogó második fokáig jutott teljesítményével. A rajongók is elhalmozták gratulációkkal a sportos családot, és buzdítják őket a folytatásra.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás