Bánovits Vivianne októberre várja első gyermekét: „ez a legnagyobb szerep, amit a sorstól kaptunk”





Első gyermekét várja az Elk*rtuk és a Pappa Pia című filmek színésznője. Pocakosan is színpadra áll, és erőnléti edzésekkel készül a szülésre.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.05.10.
Módosítva: 2023.05.10.
bánovits vivianne gólyahír színésznő

Örömteli hírrel jelentkezett az Instagramján kedd este Bánovits Vivianne: férjével kisbabát várnak. Az Elk*rtuk, a Pappa Pia és Az énekesnő című filmek színésznője a Metropolnak beszélt a részletekről.

Vivianne és férje, Péter eszméletlenül boldogok Fotó: Dobai Aty

„Ősszel érkezik a baba, októberre vagyok kiírva” – kezdett bele a gyönyörű kismama.

Ezt az évadot még lejátszom a színházban, május végén–június elején lesznek az utolsó darabjaim. Szerencsére nyáron már csak egy szerepem van, és bő ruhában kell lennem, így nem okoz gondot pocakkal eljátszani” – mesélte nevetve Vivianne, majd hozzátette, utána már a pihenésé és a készülődésé lesz a főszerep.

„Ezt egy életen át kell játszani”

Vivianne azt is elárulta, hogyan tudták meg a gólyahírt színész férjével.

Épp wellnessezni voltunk, pár napra el tudtunk szakadni a munkától, ott lett pozitív a teszt. Mindketten eszméletlenül örülünk, kellett azért egy feldolgozási folyamat, de igazán euforikus érzés, jófajta sokk. Ez a legnagyobb szerep, amit a sorstól kaptunk, s ahogy mondani szokták: »ezt egy életen át kell játszani«” – idézte a klasszikust. 

A férjem is nagyon izgatott, nem mondanám, hogy túlfélt, mert látja, hogy mennyire jól bírom, és milyen boldog vagyok. Sokat beszél a pocakomhoz, gyakran meghatódik.

Októberre várják a bébit Fotó: Dobai Aty

Még nem tudják a baba nemét

A színésznő életének szerves része a sport, amíg erőnléte és rosszullétei engedték, eljárt úszni, azóta pedig kismamatornát végez, minden nap jógázik, és erőnléti edzéseket is beiktat, hogy fel legyen készülve a teste a szülőszoba megpróbáltatásaira.

Bár lassan a várandóssága felénél tart, még nem tudják biztosan a bébi nemét.

Az orvosok még hezitálnak! Nemsokára megyek a második nagy genetikai ultrahangra, remélem, ott már kiderül biztosan. Kislánynév-ötletünk már van, de még nem árulom el, mert ha most fiunk születne, akkor majd ellőjük az ötletet egy későbbi gyereknél” – fogalmazott nevetve.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás