Bánovits Vivianne nemrég ment férjhez, de újra esküvői ruhába bújt





Bánovits Vivianne karrierje szárnyal. A nézők rajongtak érte az Elk*rtuk, a Pappa Pia és Az énekesnő című filmekben. Magánélete is kiegyensúlyozott, 3 és fél éve él boldog házasságban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.16.
esküvői ruha

Újra menyasszonyi ruhába bújt Bánovits Vivianne, de nem egy újabb esküvő miatt, hanem egy ruhabemutatón vett részt nemrégiben.

Régi ruha, új eskü

– Fantasztikus érzés volt. Ritkán adatik meg az embernek, hogy újra menyasszonyi ruhát öltsön, ráadásul ugyanazt, amiben korábban megházasodott. Három és fél éve volt az esküvőnk, de szerencsére még mindig rám jött a ruha – mesélte Vivi hozzátéve, hogy színész férjével, Orth Péterrel megfordult már a fejükben, hogy később majd megújítsák a fogadalmukat egy impozáns parti keretei között.

– Még friss ahhoz a házasságunk, de igazából pont ezért tartottam meg a ruhát, hogy majd tíz év múlva újra belebújhassak. Bár nem tudom, hogy akkor beleférek-e még – tette hozzá nevetve a színésznő, aki nagyon figyel az alakjára és testi-lelki egészségére.

FOTÓ: BÁNOVITS VIVIANNE

Ép testben ép lélek

Amikor a Bors újságírója kereste Bánovits Viviannét, éppen jógagyakorlatait végezte.

– Ha nem kell korán dolgozni mennem, akkor szeretem jógával, meditációval indítani a napomat. De reggelente egyébként is elmondom magamnak, hogy minden rendben lesz, erősítem magamban a pozitív gondolatokat, hálát adok a jó dolgokért. Nekem ez bevált – vallott kiegyensúlyozottsága, derűssége titkáról.

Jöhet a gyerek

Vivi a családalapítási terveikbe is betekintést engedett lapunknak.

– Szeretnénk majd egy kisbabát, de egyelőre csak tervben van. Nincs egy adott pillanat kitűzve. A munkám miatt kitolódott ez, hiszen színésznőként elég nehéz eltalálni, hogy mikor tudom kivenni azt a két-három év szülési szabadságot. Most nagyon sok jó felkérésem van, de már nem szeretném sokáig halogatni – árulta el.

Költözések

A színészpár részben épp a gyermekvállalás miatt nemrég egy tököli családi házra cserélte a IX. kerületi albérletet. Bár Vivi Svédországban született, oda nem költözne ki végleg.

– Egyéves voltam, mikor a szüleimmel Magyarországra költöztünk. 11 éves koromban kint tanultam egy évet, és a rokonaim ott élnek, de más kötődésem nincs az országhoz. Ha már külföldre költöznék, akkor a cél Bali lenne. Persze a nyelvi nehézségek miatt ott szakmát kéne váltanom. Azt hiszem, talán jógaoktató lennék – morfondírozott el.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás