80 éves lenne Kóbor János – Felesége vallomása: „képtelenek voltunk Omega-számokat hallgatni"





Kóbor János lánya, Léna hamarosan Omega-slágerekkel lép színpadra. Mecky felesége és lánya sokáig képtelen volt meghallgatni az örökzöld slágereket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.17.
Módosítva: 2023.05.17.
Kóbor János kóbor léna Omega

Ma ünnepelné a 80. születésnapját Kóbor János. Az Omega énekese másfél éve nincs köztünk, felesége és tinédzser lányuk tudatosan éli meg a gyász folyamatát. 

Ma lenne 80 éves Mecky, felesége és lányuk szeretettel emlékezik meg róla Fotó: Kóbor-Deme Zsóka

„Lénával megtanultuk a meditációt, sportolunk, együtt járunk futni”

A gyászról így nyilatkozott Mecky felesége, Zsóka a Borsnak:

Ez hosszú folyamat, még mindig tart. A szakemberek tanácsait megfogadva Lénával megtanultuk a meditációt, sportolunk, együtt járunk futni. Ugyanakkor teret engedünk annak is, hogy megéljük az érzéseinket, ha kell, órákig sírunk. De hiába nagy a fájdalom, látjuk, hogy mégiscsak egy gyönyörű élet, ami minket körbevesz. Hálásak vagyunk, amiért annyi szeretet árad felénk. Rengeteg levelet kapunk e-mailben és postán, amiben arról írnak, mennyire szeretik és tisztelik az Omega és János munkásságát. Külföldről is írnak, tört magyarsággal: Kanadából, Bulgáriából, Svédországból, Mexikóból…” − árulta el a lapnak Zsóka.

Léna és Zsóka egymás támaszai a gyászban

Egy ideig képtelenek voltunk Omega-számokat hallgatni”

Lénát nagy megtiszteltetés érte nemrég: megkapta a női főszerepet a Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musicalben! Bár eleinte fájdalmas volt az ikonikus slágereket hallgatniuk, mára jó érzés nekik.

Mikor legelőször láttam a darabot, érdekes érzés fogott el. Úgy kezdődött, mint egy Omega-koncert. Szinte vártam, hogy meglássam apukámat a színpadon, persze tudtam, hogy ez nem lehetséges. Remélem, segít majd, mikor a színpadon állok, és tetszeni fog neki” – nyilatkozta a tehetséges lány, Zsóka pedig így emlékezett vissza:

Miután a férjem elment, egy ideig képtelenek voltunk Omega-számokat hallgatni. Ha felcsendült a tévében vagy rádióban, sírva kapcsoltunk el. Mikor először néztük meg a musicalt, az egy erőpróba volt, azt hittük, hogy már megedződtünk, bírni fogjuk. Kiderült, hogy még nem: végig egymás kezét fogva zokogtunk. De Léna fantasztikusan erős, érett lány, és csodálatos munkát végez a musical szereplőjeként!

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás