RETRO RÁDIÓ

Szem nem marad szárazon: így duettezett a kislányával Kóbor János





Megható videóra lelt rá Kóbor Léna. A másfél évvel ezelőtt elhunyt Kóbor János lánya már háromévesen énekesnőnek készült.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.03.20.
Kóbor János videó Omega

Kedves videóra bukkant Kóbor Léna, amit nem volt rest megosztani népes követőtáborával sem. A másfél évvel ezelőtt elhunyt Kóbor János kamasz lánya a tévéműsorrészletben még csak hároméves, de már egyértelműen látszik, hogy szereplésre született! Szerető édesapjával az Omega egyik örökérvényű slágerének, a Kötéltánc egy részletét adta elő:

A kislány magabiztosan énekelt a kamerába, s ez esetében nemcsak gyermekkori bátorság s fellángolás: a hamarosan 16. életévét betöltő kamasz lány életének szerves része maradt az éneklés.

Én a zene világában nőttem fel, nekem természetes, hogy az életem részét képezi a zene, szinte hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Már kicsi koromban is ott voltam a papa koncertjein, és úgy emlékszem, hogy nagyon élveztem” − nyilatkozta a tinilány tavaly a Borsnak, majd leszögezte: 

A papa egy legenda volt, soha senki nem lesz olyan, mint ő. Én sem. De nem is kell, mert én egy teljesen más stílust képviselek. Nem akarok hasonlítani senkihez, ő is mindig arra biztatott, hogy legyek egyéniség. Nem azért szeretnék sikeres lenni, mert Kóbor János lánya vagyok, hanem önmagam miatt."

Megjósolták a tehetséget

Édesapja még sok-sok évvel ezelőtt megjegyezte Léna édesanyjának, Zsókának: Lénát le sem lehet majd lökdösni a színpadról!

Mecky nem is tévedett! Léna sokoldalú tehetséggé cseperedett: csodálatosan táncol és szorgalmasan fejleszti magát énekesnőként

S ha ez nem lenne elég: hamarosan színházi porondon is megmutatja tehetségét. Nemrég jelentette be ugyanis, hogy ő váltja a várandós Békefi Vikit Kriszta szerepében, a Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musicalben.

A tehetséges lány a színpadi lét mellett a tanulást sem hanyagolja el: korábban egy interjúban elárulta, fontos számára, hogy egyetemet végezzen, jelenleg úgy érzi, orvosi pályán mérettetné meg magát.





 





Ezeket olvastad már?
„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás