RETRO RÁDIÓ

Szem nem marad szárazon: így duettezett a kislányával Kóbor János

Megható videóra lelt rá Kóbor Léna. A másfél évvel ezelőtt elhunyt Kóbor János lánya már háromévesen énekesnőnek készült.Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.03.20.
Kóbor János videó Omega

Kedves videóra bukkant Kóbor Léna, amit nem volt rest megosztani népes követőtáborával sem. A másfél évvel ezelőtt elhunyt Kóbor János kamasz lánya a tévéműsorrészletben még csak hároméves, de már egyértelműen látszik, hogy szereplésre született! Szerető édesapjával az Omega egyik örökérvényű slágerének, a Kötéltánc egy részletét adta elő:

A kislány magabiztosan énekelt a kamerába, s ez esetében nemcsak gyermekkori bátorság s fellángolás: a hamarosan 16. életévét betöltő kamasz lány életének szerves része maradt az éneklés.

Én a zene világában nőttem fel, nekem természetes, hogy az életem részét képezi a zene, szinte hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Már kicsi koromban is ott voltam a papa koncertjein, és úgy emlékszem, hogy nagyon élveztem” − nyilatkozta a tinilány tavaly a Borsnak, majd leszögezte: 

A papa egy legenda volt, soha senki nem lesz olyan, mint ő. Én sem. De nem is kell, mert én egy teljesen más stílust képviselek. Nem akarok hasonlítani senkihez, ő is mindig arra biztatott, hogy legyek egyéniség. Nem azért szeretnék sikeres lenni, mert Kóbor János lánya vagyok, hanem önmagam miatt."

Megjósolták a tehetséget

Édesapja még sok-sok évvel ezelőtt megjegyezte Léna édesanyjának, Zsókának: Lénát le sem lehet majd lökdösni a színpadról!

Mecky nem is tévedett! Léna sokoldalú tehetséggé cseperedett: csodálatosan táncol és szorgalmasan fejleszti magát énekesnőként

S ha ez nem lenne elég: hamarosan színházi porondon is megmutatja tehetségét. Nemrég jelentette be ugyanis, hogy ő váltja a várandós Békefi Vikit Kriszta szerepében, a Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musicalben.

A tehetséges lány a színpadi lét mellett a tanulást sem hanyagolja el: korábban egy interjúban elárulta, fontos számára, hogy egyetemet végezzen, jelenleg úgy érzi, orvosi pályán mérettetné meg magát.

 

Ezeket olvastad már?
Tóth Veráék fél évvel az esküvőjük után végre nászútra mentek

Tóth Veráék fél évvel az esküvőjük után végre nászútra mentek

Rúzsa Magdi friss videója láttán kitört a kommentháború

Rúzsa Magdi friss videója láttán kitört a kommentháború

„Ha nem gyógyulok meg, akkor vége a dalnak" – Bodnár Attila dámai vallomást tett

„Ha nem gyógyulok meg, akkor vége a dalnak" – Bodnár Attila dámai vallomást tett

Gianni Annoni arra vágyott, hogy édesapja büszke legyen rá

Gianni Annoni arra vágyott, hogy édesapja büszke legyen rá

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás