RETRO RÁDIÓ

Megszólalt a stylist G.w.M furcsa szereléséről – Fotó!





Az apai örömök elé néző rapper megreformálta a divatot. Vagy mégsem?



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.04.19.
Módosítva: 2023.04.19.
G.w.M. divat rapper

Meghökkentő felvétel került fel a Redditre a hamarosan újra apai örömök elé néző Varga Márkról, művésznevén G.w.M-ről. A rapper a hétvégén az egyik budapesti plázában lófrált, a Keleti pályaudvarhoz közel. Ebben önmagában még semmi különös nincs, csakhogy a megjelenése a lesifotó készítőjét is megdöbbentette.

G.w.M szeret kísérletezni a stílusokkal – Fotó: Facebook

Akárhogy is nézzük, G.w.M-et vélhetően bilincsben vinné el a divatrendőrség, legalábbis a Reddit-felhasználók szerint, mondván, nem igazán sikerült normálisan felöltöznie.

„Én vagyok a férfi loaferek legnagyobb hazai kedvelője és védelmezője, de az a helyzet, hogy a farmerszoknya, fehér harisnya és rózsaszín blúz mellett már említésre sem méltó.”

„Tudom, nem a külső miatt választ az ember párt, és Csuti sem az esetem, de erre lecserélni. Pfuj.”

„Elsőre azt hittem, hogy farmerszoknyában és fehér harisnyában van.”

„Balerinacipő, farmer térdszoknyával.”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el a közösségi oldalra feltöltött képet, ami valóságos lavinát indított el. Az mindenesetre biztos, hogy a zenész ilyen szerkóban nem vonulhatna végig a kifutón valamelyik divathéten.

 

Kulcsár Edina öltözködését is alaposan megreformálta

 

G.w.M divatra gyakorolt hatása a felesége, Kulcsár Edina öltözködési stílusát is igencsak megváltoztatta. Az egykori szépségkirálynő korábban igencsak merészen, nőiességét hangsúlyozva öltözött, ám amióta együtt van a rapperrel, sokkal visszafogottabb, inkább a sportos stílust képviseli, és gyakran öltözik össze G.w.M-mel. Leginkább az egyik olasz luxusmárka kollekciójából szeretnek válogatni.

 

Megszólalt a stylist

 

A Ripost megkereste az elismert stylistot, Kiss Márkot, aki a netezőkhöz hasonlóan azon a véleményen volt, hogy nem ez volt G.w.M legelőnyösebb szettje, az viszont mindenképpen dicséretes, hogy valaki szeret és mer is kísérletezni.

„Ezt az összeállítást nem mondanám túl esztétikusnak, és nem is túl előnyös neki, már ami az arányokat illeti. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy rá egyébként is jellemző, hogy bátrabban öltözik, mint az átlag, szeret kísérletezni. Az sem kizárt, hogy sietett, és épp csak felkapott valamit, de az vitathatatlan, hogy nem ez volt élete legjobb választása” – mondta a Ripostnak Kiss Márk.

A nagy vihart kavaró fotót ide kattintva tudod megnézni!


 





 





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás