„Sajnálom, hogy nem találkozhattam vele még egyszer" – könnyeivel küzdve megszólalt a gyászoló Csepregi Éva





Csepregi Évát is megrendítette egykori szerelmének, egyben fia édesapjának halálhíre. Az énekesnő mindent elkövet, hogy a nehéz időszakban támasza legyen Dávidnak.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.04.11.
gyász Csepregi Éva Heatle Dávid

Gyászol Csepregi Éva és fia. Április 8-án hunyt el Heatlie Dávid édesapja. Az énekesnő a Borsnak nyilatkozott az őket ért veszteségről és fájdalmukról.

„Dáviddal nem tudunk mást tenni, fogjuk egymás kezét, és megpróbáljuk feldolgozni a történteket. Bobby halálának hírétől én is nagyon megrendültem” – kezdte az énekesnő.  

Hatalmas fájdalom ez a fiamnak, hiszen az édesapjával mindig ott voltak egymásnak. Dávidnak nagyon fontos az apukája, igazán szerették egymást.

„Úgy gondolom, még sok időre lesz szükségünk, hogy túl tudjunk lépni ezen a hatalmas veszteségen” – mondta könnyeivel küszködve a Neoton Família sztárja, aki azt is elárulta, fia és menye nemrég közel két hetet töltött Dávid édesapjával, az ott szerzett emlékek pedig talán segítenek a gyász feldolgozásában.

Csepregi Éva
Az énekesnőt is megrendítette Bob Heatlie halálhíre Fotó: Végh István

Csaknem két hetet tudott Dávid az apukájával tölteni. Talán ez az idő és ezek az emlékek könnyebbé teszik a mindennapokat.

„Azt viszont nagyon sajnálom, hogy én nem tarthattam velük, és nem találkozhattam még egyszer Bobbyval. Nem tudunk más tenni, csak igyekszünk minél többet beszélgetni róla, a közös emlékeinkről. Dávidnak ez az első megrázó veszteség az életében, és mit tehet ilyenkor egy édesanya, fogja a gyermeke kezét és támogatja a gyászában” – mondta a lap érdeklődésére Éva.

Egy időre a mindig mosolygós Éva és Dávid életébe a szomorúság költözött be Fotó: Bors

Ahogy a Metropol megírta, Bob Heatlie halálhírét Facebook-oldalán jelentette be a gyászoló család. Az énekesnő nem sokkal később megható sorokkal búcsúzott gyermeke édesapjától.

„Drága Bobby április 8-án itt hagytál bennünket. Felfoghatatlan, hogy nem vagy velünk. A szeretet, Dávid fiúnk és a sok csodálatos dalod örökre összeköt bennünket. Fájó szívvel búcsúzom – írja Csepregi Éva hivatalos Facebook-oldalán.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás