RETRO RÁDIÓ

Ezért szakított gyermeke apjával Csepregi Éva

Vajon mi a titka Csepregi Évának? Az énekesnő dalain generációk nőttek fel, és ő a mai napig is a színpadon áll!Megosztás
Szerző: metropol
2022.06.21. 16:30
párkapcsolati gondok

Csepregi Éva bölcsességgel szemléli a közönséget, a környezetét és az életét. Ami a szeretteit illeti, gyakorolja az elengedést. Egyedül van, mégsem magányos – a Hot!-nak elárulta, kivel tudná elképzelni az életét.

Az énekesnő a Hot! magazinnak adott interjúban több témáról is beszél, többek között magánéletéről is. Csepregi Éva elárulta, hogy miért szakított gyermeke apjával.

„Tizenöt év után elváltunk a párommal, eladtam a tahitótfalui házat. Fantasztikus időzítés volt: ha ott maradok egyedül abban a nagy házban, sok bajom lett volna a járványidőszakban, mert hatalmas volt a rezsije! Beköltöztem egy kertkapcsolatos kisebb lakásba Szentendrén. Egy ideig a fiamék is a szomszédban laktak. A karantén idején sokat főztem-sütöttem rájuk, ők pedig vásároltak – jó időszak volt. Azóta ők albérletbe költöztek Budapestre, én pedig jobban egyedül maradtam. Lett egy kiskutyám, ő a társaságom. Nem szeretek panaszkodni, mert a pandémia alatt mindenkinek megvolt a maga baja. Életemben ennyi szöveget nem írtam, összesen tizenegyet! A lemez címe Újratervezés” – mesélte az énekesnő a lapnak.

Forrás: Hot! magazin

A lap kérdésére az énekesnő elárulta, miért szakított párjával

„Tudtam, hogy sok mindenben különbözünk, de azt hittem, tudunk idomulni egymáshoz. Ahogy nőtt a fiam, nőttek a konfliktushelyzetek. A másik ok pedig az, hogy ő nem tudta átvenni a tempót, ami a művészethez kapcsolódó életformával jár. Ebben a kapcsolatban megalkuvó voltam, és ez sem jött be” – mondta a Hot!-nak.

A további részleteket megtalálod a szerdán megjelenő Hot! magazin legfrissebb számában.

Ezeket olvastad már?
Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás