RETRO RÁDIÓ

Segítséget kér Csuti: hároméves kislány élete a tét





Csuti nagyon reménykedik abban, hogy rajongói tudnak segíteni. Egy apró kislány élete a tét, és Csuti mindent meg kíván tenni, hogy megmentse.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.04.20.
Módosítva: 2023.04.20.
Csuti adomány segítség beteg gyerek

Csuti számára a család az első. A Kulcsár Edinával való szakítása, majd válása igencsak megviselte a hírességet, ugyanakkor még mindig nagyon hálás az életnek. A házasságukból ugyanis két csodálatos gyerek: Medox és Nina született, akikért Csuti él-hal, és minden alkalmat megragad, hogy velük legyen.

Csuti nagyon szereti a gyerekeit 

Fontosak számára tehát a gyerekek, éppen emiatt érintette különösen érzékenyen egy édesanya szívszorító bejegyzése, amiben gyermekének kér segítséget. Két és fél éves kislánya ugyanis nagyon beteg, és annak érdekében, hogy az életkörülményei javuljanak, meg kellene műteni őt Spanyolországban. Ehhez azonban az emberek segítségét kérik, ugyanis nagyon költséges az út és a műtét. 

„Segítsetek, ha tudtok! Evelin története és a műtét: Az anyuka várandóssága sajnos nem volt problémamentes, a 20. héten hasimióma-műtéten esett át, onnantól a terhesség nagy részét kórházban töltötte.

Kislányuk, Tóth Evelin 2020. 07. 21-én született programozott császármetszéssel a 38. héten. 4 hónapos volt, amikor kiderült, hogy még a pocakban oxigénhiány miatt sajnos agyvérzést kapott. Evelin jelenleg nem tud járni, ülni, állni, mászni, kúszásszerű mozdulatokkal közlekedik. Az evés (sajnos nem tud rágni), elalvás is nagyon nehézkes. A terápiákon mindig vidám, mosolygós, együttműködő, nagyon szeretik a fejlesztők, mert jól lehet vele együtt dolgozni.

Evi igazi nagy küzdő, és hatalmas akaratereje van. Lassan fejlődik, de nem adja fel, egy igazán tüneményes kislány, és ez az, ami nekik, a szüleinek is erőt ad a mindennapokhoz. Gyógyulásának elősegítése, és életminőségének javítása érdekében létrehozta a család az Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítványt.

Sajnos a család saját pénzeszközeiből hosszú távon már nem tudja finanszírozni kislányuk kezelését, fejlesztéseit. Szeptemberben Barcelonában dr. Igor Nazarov megműti a kislányunkat, az ára 4700 euró plusz az utazás, szállás és a műtét utáni rehabilitáció. Ennek megvalósulásához 4 millió Ft-ra lenne szükségünk. A műtéttel újabb mozgásformák elérése és az életminőség javítása a fő cél Evelin számára.

A műtéttel a letapadt, feszes izomzat oldása, lazítása a cél. Ezáltal többek között  új mozgásformák elsajátítása, az izomzat (ezáltal a test) állapotának javulása, az evés javulása, a rágás képessége válhat elérhetővé Evelin számára.

UniCredit Bank: Számlatulajdonos: Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány, számlaszám: 10918001-00000119-75880018. Közlemény: Adomány. Külföldről: IBAN: HU56 1091 8001 0000 0119 7588 0018, SWIFT: BACXHUHB

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget, az adományokat, a támogatást a család nevében is!” 

– írta Csuti.

 A dráma történetéről egyébként korábban a Bors is írt. Édesanyja akkor így fogalmazott:

Bízunk benne, hogy meglesz a műtét ára, és utána a rehabilitáció is sikeres lesz. Ez a 4 millió forint mindenre elég lenne. Pozitív vagyok, és érzem, hogy meglesz. Sikerülni fog, mert ennek sikerülnie kell. Ehhez így kell hozzáállni!

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás