RETRO RÁDIÓ

„Ez hatalmas vállalás" – kutyájuk miatt bántják Kulcsár Edinát és G.w.M-et





Sokan úgy vélik, meggondolatlan döntést hozott a sztárpár. A Bors ennek apropóján utánajárt, mennyire lesz nehéz feladata Edináéknak az új családtagjukkal.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.04.13.
Módosítva: 2023.04.13.
Kulcsár Edina kutya gyerek G.w.M.

Kulcsár Edina és G.w.M hatalmas örömmel jelentette be, hogy kislányuk érkezése előtt egy másik aprósággal is bővül a családjuk, azonban a boldogságukban nem osztozott mindenki. A házaspár egy Cane corso fajtájú kutyát vásárolt, amivel semmi probléma nem volna, ám öt gyermek mellett nem lesz egyszerű dolguk. Tekintve, hogy egy kölyökkutya hasonló figyelmet és törődést igényel, mint egy gyermek…

Kulcsár Edina és G.w.M felelőtlen döntést hozott? (Fotó: Bors)

Egy kutyakölyök legalább annyi figyelmet és törődést igényel, mint egy csecsemő. Nagyon aranyos, de én várnék vele…

– világított rá a problémára valaki, míg egy másik kommentelő attól tart, hogy ez a kutyus is Edina cicáinak a sorsára jut. Egyikük ugyanis Csutinál maradt, míg a másikról Edina dédije gondoskodik.

„Reméljük nem az lesz a sorsa, mint Joynak és Jacknek.” 

„Minden tisztelettel írom, de egy újszülött mellé ez hatalmas vállalás. Gondoljátok át! Ez mindenki érdeke is!” – szólalt fel még valaki. 

 

Kiosztotta a rosszakaróit

Edinához természetesen ezúttal is eljutottak azok a kommentek, melyekben a választásukat bírálják. Az egykori szépségkirálynő szerint szó sincs arról, hogy felelőtlen döntést hoztak volna, sőt… Teljesen átgondolt volt részükről, hogy újszülött gyermekük mellé érkezik majd a kölyökkutya, hiszen hamarosan kertes házba költöznek.

„Nem egy társasház X-edik emeletén fog élni a kutyus. (…) Mi ketten fogjuk megoldani a férjemmel a gyerekeket és a kutyusunkat is, bár én nem megoldásnak hívnám. Sokkal inkább odaadó gondoskodásnak, ami számunkra nem teher lesz, hanem boldogság” – reagált a kismama, aki azt is elárulta, miért nem menhelyről fogadták örökbe új családtagjukat.

„Volt tapasztalatom befogadott kutyusokkal. Lutri nagyon és öt gyerek mellé nem is ajánlották, hozzáértő embernek sem. Hidd el, körbejártunk mindent. A menhelyeseket támogatjuk, amikor csak tehetjük, de muszáj mindenkinek a saját körülményeit megvizsgálva választania. Szerintem ez a felelősségteljes döntés” – tette hozzá.

Igazi családi kutya lehet

Ellentétben a híresztelésekkel, a Cane corso kutyák nagyon jó házőrzők és családi kutyák egyben. A gazdájukért bármire képesek, azonban elengedhetetlen a rengeteg foglalkozás, és hogy megfelelő tenyésztőtől kerüljön ki. Máskülönben okozhat némi fejtörést a családnak…

„A Cane corso egy nagyon jó kutya, nem véletlenül az olaszok nemzeti „házőrzője”. Abszolút jól megvan a gyerekekkel, ehhez azonban az kell, hogy megbízható tenyésztőtől legyen vásárolva, illetve időben el kell kezdeni vele foglalkozni.”

Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor nyugodt szívvel mondhatom, hogy igazi családtag lehet belőle, a gyerekeket pedig az élete árán is meg fogja védeni

– mondta el a Borsnak Nyakas Gábor kutyatréner, aki azt is hozzátette, hogy feltehetőleg Edináék felkeresnek egy szakértőt, aki segít nekik az eb nevelésében. 





 





Ezeket olvastad már?
Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra

Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás