Csuti: Különleges kapcsolatom van édesanyámmal





A ma esti TV2 Ütős Ötösben Szabó András Csuti és dr. Hevesi Kriszta csapata küzdenek meg egymással.



Megosztás
Szerző: SZK
Létrehozva: 2023.04.17.
Módosítva: 2023.04.17.
Csuti Ütős Ötös anyuka kapcsolat

Szabó András és csapata küzd meg a 10 milliós fődíjért a mai Ütős Ötös családi vetélkedőben, ahová Csuti az anyukájával érkezett, ami hatalmas élmény volt mindkettejük számára.

Fotó: TV2

Én már több ilyen műsorban is részt vettem és szerettem volna a családomnak is megmutatni ezt a közeget

– mondta Csuti, majd hozzátette, anyukája nagyon élvezte már az előkészületeket is, ahogy egy ilyen hatalmas stúdióban dolgoznak a szakemberek és tetszett neki, mikor profin kisminkelték és a fodrász csinos frizurát készített neki.

Fotó: TV2

Az üzletember örült annak, hogy kiszakíthatta kicsit édesanyját a mindennapokból, és közösen élték át ezt a szokatlan helyzetet.

„Néha úgy izgult, mint egy kisgyerek, de közben nagyon élvezte is szerintem. Többször kérdezte tőlem felvétel közben, hogy most melyik kamerába nézzen, de mondtam neki, hogy csak élvezze, majd a műsor készítői megoldják utólag” – mesélte mosolyogva Csuti.

A szüleim kicsi koromban elváltak, és egészen fantasztikus, különleges kapcsolatom van édesanyámmal. Anyunak hihetetlenül jó természete van, és elképesztően intelligens is. Köztünk nagyon szoros a kapocs, és a gyerekeim is imádják a nagymamájukat

 – felelte az üzletember arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata édesanyjával, egyben hozzátette, hogy a munka szeretete, a munkához való hozzáállás az, amit megtanult tőle.

Láttam, amikor nagyon fiatal voltam, hogy három munkahelye volt egyszerre, hogy a lehetőségeihez mérten nekem mindent meg tudjon adni. Úgyhogy azt gondolom, az a fajta alázat és a munkához való hozzáállás, amivel én is rendelkezem, teljes egészében tőle ered

– fejtette ki a híresség, aki azt is elmondta, hogy gyakran látogatja édesanyját, heti 4-5 napot találkoznak, nagyon szoros a kapcsolatuk.

Fotó: TV2

„Sok olyan dologban segít, amit mondjuk én nem tudnék elintézni, mert napközben dolgozom. A gyerekekkel együtt is sok időt töltünk anyuval, imádják egymást, csodálatos nagymama” – egészítette ki Csuti, aki nagyon örült, hogy a műsor kapcsán egy teljes napot tölthettek együtt anyukájával.

 





 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás