Kerítőnek állt Csuti az edzőteremben





Szabó András Schobert Norbikával viccelődött: ha fiatal lány lenne, kikezdene vele.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.04.06.
Csuti edzés Schobert Norbi

Csuti és Ifjabb Schobert Norbert együtt edzettek. Még a Farm VIP forgatásán lettek jóban. A felvételek közötti szünetben is többször együtt gyúrtak a mesés vidéki helyszínen. Végül olyan közel kerültek egymáshoz, hogy András második pótpapája lett a fiatal fiúnak.

A műsor alatt még egy szerencsehozó pulcsit is kapott mentoráltja, aminek a történetét közösségi oldalán is megosztotta.

Egy szerencsepulcsi története! Annál a játéknál, ahol automatikusan TOP5-be kerültem, ebben a pulcsiban voltam az eredményhirdetésnél! Ifj Schobert Norbi pólóban volt és egy kicsit kellemetlen időjárás is fogadta őket, úgyhogy odaadtam neki, hogy nehogy fázzon és nehogy emiatt megremegjen a keze! Ennél a játéknál 1.5 mp-en múlt, hogy nem esett ki és miután továbbjutott, azt mondta nekem, ez lett a szerencsepulcsija! Mondom akkor a tied, egyébként is szerette, sokat volt ebben esténként… aztán a DÖNTŐ után megkért, hogy írjam neki alá, így vált egy pulcsi kabalává, egy örök és szép emlékké!

 – írta a képhez Csuti.

A műsor után is tartják a kapcsolatot
 

Legutóbb egy budapesti edzőteremben emelgették a súlyokat. Csuti egy vicces videót is készített, ahol éppen kerítőt játszott fiatal barátjának.

„ÁÁÁ gyerekek, ha fiatal csaj lennék! Ha fiatal csaj lennék csak ő, csak ő lenne innentől. Azt nézd meg, hogy koncentrál” – mondta viccesen a videójában.

Norbi észre sem vette, hogy felveszik, annyira bele volt mélyülve a gyakorlatba, azonban Csutinak a nevetése hallatszott a háttérben.

Csuti és Norbi
Fotó: Instagram

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás